Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Artikler

Azure Alt du trenger å vite om Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop er en skrivebords- og applikasjonsvisualiserings tjeneste som er tilgjengelig i Microsoft Azure. Med denne tjenesten kan IT-avdelingen plassere og oppdatere applikasjoner på brukernes datamaskiner, administrere tilganger og..

Azure 5 fordeler med Azure Virtual Desktop og en virksomhet i skyen

Et virtuelt skrivebord er et skrivebord du har tilgang på uansett hvor du måtte befinne deg og uansett hva slags enhet du bruker. Med Azure Virtual Desktop er du et steg nærmere en moderne, fleksibel og fullstendig skybasert virksomhet.

Sikkerhet Hvordan kan en Zero Trust-modell styrke sikkerheten i din virksomhet?

Bygg en moderne virksomhet basert på Zero Trust-modellen med Microsoft 365. Sikkerhet handler ikke lenger om brannmurer og antivirusprogrammer, men om å muliggjøre fleksibilitet og innovasjon – uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Microsoft Teams Hvordan forbedre sikkerheten og brukeropplevelsen ved fjernarbeid i Microsoft Teams

Nesten over natten ble videokonferanser og digitale samhandlingsverktøy en stor del av arbeidshverdagen for mennesker over hele verden. Hos Microsoft opplever vi nå en ny normal hvor vi får innblikk inn i hverandres hjem, og hvor møter ofte består..

Microsoft 365 OneNote – Verdens beste notisblokk?

I løpet av en arbeidsdag deltar vi på ulike møter internt og eksternt. Ser man rundt seg på møterommet, ser det veldig ulikt ut hvordan deltakerne noterer. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips til hvordan du kan bruke OneNote, som inngår i..

IT-sikkerhet Er du sikret mot kryptovirus?

Ifølge Europol er løsepengevirus den største digitale trusselen på nett i Europa akkurat nå. Bare i fjor kostet slike ondsinnede program den globale økonomien mer enn 90 milliarder kroner. Det er først og fremst bedrifter som rammes. Er norske..

IT-sikkerhet Jobb sikrere med Microsoft 365

Det går nesten ikke en dag uten at vi åpner et eller flere av Microsoft-programmene. Word, Excel, Power Point og, ikke minst, Outlook har lenge vært en selvsagt del av arbeidshverdagen, men hvis du vil ha bedre sikkerhet og fullt utbytte av..

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.