Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Artikler

Skyløsninger Cloudskolen - Se hele sesong 1 her

Slik definerer og forklarer du du Cloud for andre

Skyløsninger Oppstrøms kompetansehus med Visolit som partner

Ross Offshore er et kompetansehus for oppstrømsaktiviteter i olje- og gassmarkedet, og er en sterk aktør på det norske markedet. Ross Offshore består i hovedsak av tre forretningsenheter; Boring & Brønn, Marine, Logistikk & HMSK og Subsurface.

Skyløsninger Hvordan skal vi lykkes med overgangen til skybasert IT?

"If you move crap to cloud and virtualize it, you get virtualized cloudy crap. Make sure you spend time on assessment and planning". Dette ble sagt under Gartner Symposium 2019 og videreformidlet til oss som ikke var til stede av vår CTO, Kjell-Tore..

Skyløsninger Skytjenester og skybasert lagring - Hva er det?

Skytjenester er en av de store trendene innenfor digitalisering og det er stadig flere virksomheter som benytter seg av alt fra skybasert lagring til sikkerhetsløsninger i skyen. Men hva er egentlig fordelene og ulempene med skytjenester?

IT-sikkerhet Slik ivaretar Visolit din sikkerhet når hele forretningen er i skyen

Det er mange fordeler ved å flytte virksomhetens viktigste systemer "opp i skyen". Men hvordan kan du vite at virksomhetens data er trygge? Her er tre nøkkelfaktorer for hvordan Visolit ivaretar sikkerheten når din forretning flyttes opp i skyen.  

Moderne IT-løsninger Intervju: Veien til skyen – fra gamle tradisjonelle IT-systemer til moderne, skybaserte løsninger

Hvordan flytter du bedriftens viktigste forretningssystem ut i skyen? Les om hvordan Pelagia gikk frem for å flytte ERP-systemet ut i skyen, hvilke fordeler dette ga og hvordan de fikk ledelsen med seg på laget.

Skyløsninger Skylagring – Hvorfor er det riktig for din bedrift?

Det er forretningsmodellen som skiller skytjenester for bedrifter fra mer tradisjonell tjenesteutsetting. Med datalagring i skyen betaler du kun for den kapasiteten du bruker. Målet for IT-leverandørene er å tilby kostnadseffektive, sikre og...

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.