Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
IT-sikkerhet

Trygg oppbevaring av dine data i våre datasentre

Visolit har en av sine datahaller i Green Mountain i Stavanger.
green-mountain

Visolit var den aller første kunde som signerte avtale med Green Mountain, og leveransen har vært uten feil siden oppstart.

Green Mountain leverer 100 % karbonnøytrale tjenester, og er anerkjent som en av de mest miljøvennlige datasentre i verden. Lagring i Green Mountain er også kostnadseffektivt, med bruk av kjøling fra fjorden rett utenfor, i tillegg til effektiv energibruk. Green Mountain Data Centre ligger 175 meter inne i fjellet på Rennesøy, en snau halvtime nord for Stavanger. Her, i det tidligere ammunisjonslagret til Nato, har Visolit én av våre datahaller.

P8200333Sikkerhet i verdensklasse

Datasikkerhet er viktig når kunder setter ut IT-drift og velger skyløsninger. Våre datahaller i Green Mountain gir deg garantert oppetid og stabilitet på infrastrukturen- og det med en sikkerhet i verdensklasse. Både fysisk sikkerhet og operasjonell sikkerhet er ivaretatt, og det er satt opp en rekke barrierer for å hindre tilgang til datasentret. Datasenteret er godt sikret for å tåle jordskjelv, og har duplisering eller bedre på alle systemer.

Å velge Visolit som leverandør av ditt datarom og IT-drift gir bedre sikkerhet, kapasitet og fleksibilitet enn kunden klarer å ha ved eget datarom. Kundene får i tillegg stordriftsfordeler og reduserte kostnader. 

Datasenteret Green Mountain tilfredsstiller et høyt internasjonalt kvalitetskrav i henhold til Uptime Institute, og har oppnådd Tier III-sertifisering. 100 % oppetid er beviset på at datasentret leverer til høyeste kvalitet.

Digitalisering og betydningen av infrastruktur

Det å digitalisere virksomheten betinger en robust og skalerbar infrastruktur med høy sikkerhet og kvalitet- og der du har virksomhetskritiske løsninger oppe 24/7. Digitaliseringen driver fram en enorm etterspørselsvekst etter lagringskapasitet og servertjenester. Datasenterindustrien er nå verdens raskest voksende kraftintensive industri!

New call-to-action