Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Digitalisering

Visolit - to steg frem, ingen tilbake

2stegfram_1

Er det viktig for deg at bedriften din har innovative løsninger som tar deg, ikke bare ett, men to steg fremover? Vi vet at det kan være utfordrende å skyte fart i den digitale forretningsutviklingen samtidig som dere lykkes fra dag til dag med deres kjernevirksomhet.  


To steg frem med teknologi  

Sitter dere med eldre løsninger, utstyr og programvare som bremser opp og holder bedriften unna seierspallen? Det kan være vanskelig å ta virksomheten i ny retning og skape nye inntektsstrømmer når eldre løsninger senker farten. I Visolit har vi lang erfaring med å håndtere denne type utfordringer. Samtidig er vi opptatt av hvilken visjon dere jobber etter, hvilke ambisjoner og mål dere sikter mot og hvilke utfordringer dere møter, både i dag og fremover. Først da kan vi være den  partneren som  hjelper din bedrift ut av startblokka og over målstreken.  

Vi har derfor utviklet flere tjenester som integreres enkelt med  allerede eksisterende IT-miljøer. Samtidig har vi et bredt spekter av  nye løsninger og systemer, som både komplementerer og  bidrar til bedriftens digitale forretningsutvikling. Dette gjør at du som kunde hos Visolit alltid kan finne en løsning som passer deg og din bedrift.   

Opp i skyen, ingen steg tilbake  

Det er ikke uten grunn at Gartner spår at markedsstørrelsen og veksten til skytjenesteindustrien vil være tre ganger veksten av de totale IT-tjenestene innen 2022. I tillegg spås det at 83 % av bedrifters arbeid vil skje i skyen innen 2020. Det er med andre ord i skyen fremtiden ligger og Visolit er klare for å ta din digitale forretningsutvikling til nye høyder. Ved å ta to steg opp i skyen med Visolit trenger du ikke å ta noen steg tilbake.     

Intelligent Cloud er vår måte å levere skytjenester på og valg av løsning skal alltid understøtte dine spesifikke forretningsmål. Vi er i tillegg en dedikert partner som bruker mye tid og ressurser på å teste det nyeste av det nye, samt sette sammen miljøer som kan optimalisere din IT-hverdag.  

Når skyen er førstevalget skal trygghet, kompetanse og kontroll ligge til grunn. Visolit har et sterkt fagmiljø som er der for å hjelpe deg med å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Uansett hvilke utfordringer du skulle stå overfor skal du være trygg på at vi er en partner å stole på. Vi driver løpende kompetanseheving av våre medarbeidere for å møte kravene til morgendagens IT-løsninger for deg. Hos Visolit har du i tillegg alltid kontroll over ditt driftsmiljø i skyen. Vi tar deg to steg frem, ingen tilbake.  

[GRATIS RÅDGIVNING] FINN UT HVA VI KAN FÅ TIL SAMMEN

  

To steg frem med offentlig sky  

Flytter du dine data opp i skyen med våre tjenester kan du spare din virksomhet for store kostnader knyttet til kjøp, drift og vedlikehold av maskinvare og programmer. Dette er kanskje en av de viktigste grunnene til at dette er den vanligste metoden for distribusjon av skydatabehandling.  
  

To steg frem med privat sky 

Levert fra våre lokale datasentre får du skytjenester som enkelt lar seg skalere opp eller ned avhengig av din bedrifts behov. Sikker lagring av data, alltid kapasitet og alltid oppdaterte programmer bidrar til at våre private skytjenester gjør bedriftens IT-hverdag sikrere og enklere. Vi har i tillegg et av verdens sikreste datasentre. Med oss på laget skal du alltid føle deg trygg på din data.  
  

To steg frem med hybrid sky  

Offentlig og privat sky byr på flere fordeler på hver sin måte. Så hvorfor ikke kombinere disse og velge det beste fra begge verdener? Vi hjelper deg i gang med hybride skytjenester basert på både deres eget IT-miljø og bedriftens forretningsmål. Visolit har lang erfaring med å se nettopp denne helheten. Dette gjør at vi kan hjelpe deg med å finne den riktige kombinasjonen for din bedrift, basert på dine forutsetninger og forretningsmål. Våre hybride skytjenester vil gi deg best mulig kvalitet på ditt IT-miljø og størst mulig lønnsomhet for din forretning. To hybride steg frem, ingen tilbake.  
  

To steg frem med digital transformasjon 

Med Visolit får du en kickstart på bedriftens digitale transformasjon. Det finnes ingen IT-prosjekter som ikke også er et integrasjonsprosjekt. Integrasjon er med andre ord nøkkelen til digitalisering og er ikke bare viktig nå, men også i tiden fremover. Når Visolit hjelper dere med digital transformasjon, blir det enklere for din bedrift å drive komplekse IT-systemer som kan gi deg en plassering på seierspallen.

Integrasjon kan gi din bedrift konkurransefortrinn, i tillegg til at det gir muligheten til å få fart på den digitale transformasjon. Med ulike typer av integrasjon og hybride skyløsninger hjelper Visolit deg å utnytte de mange mulighetene som ligger i maskinlæring, kunstig intelligens og tingenes internett. Med Visolit kan du trygt ta to digitale steg frem.  
  

To steg frem med innovasjon  

De mest fremgangsrike bedriftene er de som ikke glemmer at innovasjon er en viktig faktor i en digital verden som stadig er i endring. Bedrifter må kontinuerlig utvikle og innovere. Visolit har, siden 1997, vært en del av en innovativ og revolusjonerende tid da digitalisering har snudd alle forretningsmodeller på hodet. Denne reisen er vi stolte av og vi kan med trygghet si at vi forstår viktigheten bak å stadig tenke innovativt og fremover. Med Visolit som partner kan du med trygghet ta to steg frem og se fremover med det siste innen innovasjon.  

For oss er det viktig at vi kan hjelpe våre kunder på en tilsvarende reise og stadig ligge to steg foran, slik at vi kan levere tjenester som gir deg god kostnadskontroll, samtidig som du kan øke innovasjonstakten og generere nye inntekter. I dagens marked ser vi at det er dette som er viktig for virksomheter som vil hevde seg i konkurransen. Sammen kan vi ta to steg nærmere forretningsutviklingen din bedrift trenger.  

Kontakt oss for å finne ut hva vi kan gjøre sammen