Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
IT-sikkerhet

Visolit med gode råd om sikkerhet

Visolit sin oppgave er å hjelpe virksomheter med å utnytte dagens - og morgendagens - IT-løsninger.
visolit-security

Visolits rådgivningsteam er kraftig styrket den siste tiden, og består av mer enn 50 konsulenter og rådgivere med ekspertkompetanse på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet.

Vår oppgave er å hjelpe deg å utnytte dagens løsninger og gi deg råd om morgendagens løsninger. Sikkerhetstjenester er et spesielt etterspurt område og Visolit har styrket laget for å bli en enda bedre partner for kundenes digitale transformasjon. Vårt sterke fagmiljø på hybride skyløsninger gjør at du både kan få det beste ut av dine eksisterende applikasjoner og systemer, samtidig som du kan ta i bruk de nyeste løsninger i skyen, og alt med en sikkerhet i verdensklasse.

Se webinaret "Snarvei til økt sikkerhet med Microsoft 365"

God sikkerhet starter med å få oversikt

Sikkerhetsekspert Lars Grorud er en del av rådgivningsteamet, og forteller hvordan god sikkerhet starter med at du må vite hva du har. -Du må skaffe deg oversikt og innsikt, og da kan du for eksempel bruke verktøy som bruke tjenester og systemer som logger og leter etter sårbarheter. Vi kan også hjelpe deg med en sikkerhetsgjennomgang og sammen finner vi løsningene som gir deg en sikker IT-hverdag, sier Grorud.

For å gi kundene våre den datasikkerheten og tryggheten de trenger, har Visolit ISO 27001-sertifisering. ISO 27001 er en standard innen informasjonssikkerhet. Sertifisering blir gjort av et uavhengig sertifiseringsorgan som viser at man har iverksatt nødvendige tiltak for å beskytte sensitiv informasjon mot uautorisert adgang og endringer.

Vi i Visolit gir råd om trygg oppbevaring av data og hvordan du kan øke sikkerheten etter bedriftens behov. Ulike typer data har ulike behov for sikring, og vi har ekspertene som kan gi deg råd, forteller Grorud videre.

Tjenester vi leverer inkluderer:

  • Risikovurderinger.
  • Samsvar med lovgiving og rammeverk (Compliance)
  • Sikkerhetsarkitektur
  • Sikkerhet i skytjenester
  • Identity and Access Management (IAM)
  • Security Information and Event Management (SIEM)
  • Security Operations Center (SOC)
  • Sårbarhetstester og penetrasjonstester

Kontakt vårt team i Security Operations Center i dag for en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift:

Se vårt webinar