Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Bærekraft

Visolit er en del av den globale innsatsen for å skape en mer bærekraftig verden, en innsats vi alle må ta del i om vi skal klare å nå målene satt i Agenda 2030.

Every challenge needs a partner.

Bærekraft i Visolit

Endorser-Logo_solid_blue_RGB

Visolit vil gjøre bærekraft til en del av vår strategi, kultur og daglige drift, og har forpliktet seg til å arbeide for ansvarlig drift innen menneskerettigheter, arbeidsliv, antikorrupsjon og miljø.

 
Vi har identifisert vår påvirkning på 8 av bærekraftsmålene : 

Sustainable Goals

 

Konsernsjef har ordet

terje_169

Konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs, knytter bærekraftsarbeidet til våre verdier, visjon og misjon. -Visolit vil gjøre bærekraft til en del av vår strategi, kultur og daglig drift, og bærekraftsprinsippene vil være førende for vårt arbeid fremover, sier Mjøs. Les mer om vårt bærekraftsarbeid i brevet fra konsernsjef her.  

Samarbeid

E-WEB-Goal-17

Samarbeid for å nå målene er en topp prioritet av tre hovedgrunner: Det er en nødvendig måte å jobbe på for å nå også andre bærekraftsmål, det er en integrert del av vår strategi og det samsvarer med vår kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Les mer om våre samarbeid her

Bærekraftsrapport

Endorser-Logo_solid_blue_RGB

Visolit støtter FNs Global Compact, og gir årlige tilbakemeldinger på fremdrift på bærekraftsarbeidet. Rapporten for 2021 beskriver initiativer innen bærekraft og samfunnsansvar som del av vårt engasjement for FNs 10 globale prinsipper for et ansvarlig og bærekraftig næringsliv. Les mer i vår bærekraftsrapport for 2021.

 

Visolit støtter 
FNs Global Compact

 

 

Endorser-Logo_solid_blue_RGBVisolit støtter FNs Global Compact, og er medlem av nettverket Global Compact Norway. Visolit hensyntar de finansielle, samfunnsmessige og økologiske aspektene av bærekraftsmålene (Sustainable Development Goals (SDGs), og har strukturert arbeidet med bærekraftsmålene og FNs globale prinsipper for et ansvarlig og bærekraftig næringsliv i tre nivåer,   biosfæren, samfunnet og finansielt. 

Les mer om våre bærekraftsmål og utvikling i bærekraftsrapporten 2021.

 

Sustainability Manager

Meindert Kalma
E-mail: meindert.kalma@visolit.no 
Phone: +47 959 42 661

 
 
 

Head of Communications

Iselin Paulsen
E-mail: iselin.paulsen@visolit.no
Phone: +47 901 40 166