Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Bygg og anlegg

Digitalisering i byggebransjen

I dag er det nesten 55 000 bedrifter innen bygg- og anleggsvirksomhet og til sammen har disse bedriftene nesten 220 000 ansatte. Dette gjør byggenæringen til den nest største næringen i Norge etter olje og gass og den største distriktsnæringen.

Byggebransjen står for ikke mindre enn 14% av den totale omsetningen i norsk næringsliv. Selv om digitaliseringen i byggebransjen er i full gang, kreves det likevel en langt større satsing for å forbedre lønnsomheten og effektiviteten.

Hvordan? Ved å finne nye og bedre måter å jobbe på; automatisere og effektivisere prosesser; og legge til rette for bedre samhandling.

gPower - en komplett tjeneste

 
gpower hvit 
Hvorfor benytte Visolit:

1

 Bransjeløsning

gPower ACE er spesielt tilpasset Architecture, Construction and Engineering. gPower ACE desktopen kjører som en virtuell maskin (VDI) i et datasenter med god redundans, mengder av ressurser og høy kapasitet i alle ledd. 
 
Dette sikrer svært god ytelse, håndterer datamengdene og grafikkytelsen som forventes, i tillegg til sikkerhet rundt lagring av prosjekter. "gPower er fleksibilitet satt i system".


Stordriftsfordeler

Vi kjenner godt til programvaren som brukes i butikker og logistikk virksomheter, og de spesielle behovene for større kjeder med mange filialer. 

Hvis det er behov for spesielle løsninger har vi ofte utviklet lignende systemer før som vi kan basere videre utvikling på. På denne måten blir skreddersøm både billigere og tryggere.

 

 
3

Rammeavtaler

 Vi har lang erfraring med applikasjonene og oppsettene du som håndtverkerbedrift trenger, som f.eks Handyman, Visma Contracting, Cordel, Febdok og Speedy Craft.

Gjennom rammeavtalen vi har med din elektrokjede, får du som medlem tilgang til en komplett IT-driftsløsning ferdig driftet til storkundepris.
24/7 tjenestebasert løsning

Rammeavtaler med de største elektrokjedene

IT er kanskje ikke det du tenker mest på i hverdagen, men systemer du kan stole på er essensielt for at hverdagen som el-bedrift skal gå smidig. Visolit har i flere år vært foretrukket IT-partner for EL-PROFFEN, Sikringen og Elfag, og har lang erfraring med applikasjonene og oppsettene du som håndtverkerbedrift trenger, som eksempelvis Handyman, Visma Contracting, Cordel, Febdok og Speedy Craft.

Gjennom avtalen med elkjedene får medlemmer tilgang til en komplett IT-driftsløsning ferdig driftet til storkundepris.

Les mer om vår IT-leveranse til EL-PROFFEN

 

Hva sier våre kunder?

"Hellvik Hus har vært kunde av Visolit i mange år, noe som har frigjort ressurser til å videreutvikle vår kjernevirksomhet. Vi føler oss veldig trygge på sikkerheten i IT-driftløsningen, og vi er godt fornøyde med oppetiden."
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat

I Visolit avstemmer vi forventninger. Vi er profesjonelle og lønnsomme for våre kunder og oss selv. Våre løsninger gjør IT enkelt og skaper merverdi for våre kunder.