Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Eiendom & Bygg

Visolit er Nordens største IT-partner for
eiendoms- og byggefirmaer. 
 

IT for eiendoms- og byggefirmaer

Totalleverandør
Visolit er en komplett leverandør av IT for deg i eiendoms- og byggebransjen. Vi har omfattende IT-tjenester, geo-dekkende datakommunikasjon og høyt presterende eDesktop med CAD-ytelse, helt til byggstrukturene. Vi hjelper deg med IT, nettverkstjenester, IoT og Proptech. 

  • Sikre fibernett i bolig og byggstruktur
  • Infrastruktur for IoT og Proptech
  • Sentral forvaltning av IT
  • Teknologien bak aktivitetsbasert kontor
  • Leverandør av leietaker-IT

IoT og Proptech
Eiendoms- og byggebransjen er midt i en ny teknologirevolusjon med blant annet IoT og Proptech, som gir helt nye muligheter for verdiøkning. Gjennom en ny generasjon sensorer og sammen med skybasert, intelligent og selvlærende databehandling, kan lokaler og bygninger få økt attraktivitet. 

Nettverksløsninger
Visolit er et opplagt valg som en fast IT-partner når datanettverk, ledninger som er radio-koblet, blir like selvsagte og viktige i boliger som strøm, luft og vann. Våre tjenester er ikke bare for eiendomsbesitteren, men strekker seg også til kundene dine. Visolit er med allerede før leiekontrakten er signert og hele veien mot å bli enda større lokaler i din portefølje. 

Innovasjon
Vi forblir eiendomsbedriftens mest innovative IT-leverandør selv i neste generasjon av industrialiseringen av byggingen. Like åpenbart som det var for oss å la arkitektene samarbeide med byggelederen helt ut til betongplater, og for å oppdatere 3D-tegningene i sanntid - skal det være å jobbe med augmented reality for IoT-styring. Det gjør bedriften enda mer konkurransedyktig. 

IT for leietakere

Høyhastighets-internett for virksomheter

Visolit leverer 1 Gbit/s Internett, 1000/1000 eksklusivt til selskaper. Vi hjelper leietakere med intasllasjon av riktig dimensjonerte rutere, nettverk, wifi og brannmurer. På denne måten får leietaker fullstendig problemfri internettilgang, riktig kapasitet og sikkerhet - samt et nummer til Visolit Support som kan ringes hvis noe ikke fungerer.

 

Hvorfor skal du velge Visolit?

1

Erfaring med 
IoT og Proptech

Visolit installerer og driver både eget fibernett og boligeierens fibernett. Vi sikrer at leietaker har tilgang til de riktige nettverkstjenestene, for eksempel høyhastighets-internett, nødvendig wifi-utstyr og tilgang til kontorets IT. Visolit sikrer at alt utstyr er registrert, oppdatert og håndteres riktig.

 


Sentral styringVisolit har utviklet et konsept for å muliggjøre sentral styring og overvåkning av IT-systemer som brukes til alarm, oppvarming og ventilasjon. Dette gjør det lettere for personalet å overvåke egenskaper og kontrollsystemer uten å fysisk beslke dem.


 3

Aktivitetsbasert 
kontor

Å være i stand til å arbeide effektivt når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst enhet er en selvfølge. En ansatt eller et team kan velge en arbeidsplass og samles rundt nåværende oppgaver og prosjekter, noe som igjen betyr at kunnskapsutvekslingen mellom ansatte, samt mulighetene for ny innovasjon øker. Med Visolits virtuelle PC er det mulig.
Hva sier våre kunder?
"Visolit har hjulpet oss med å lagre, installere og overvåke eiendomssystemene våre. Det har gitt oss muligheten til å fokusere på de store spørsmålene og overlate drift og vedlikehold til Visolit."

Stefan Hedengren - Teknisk sjef, AFA Fastigheter
Hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.