Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Industries

Handel & Service

Handel i rask utvikling

For å oppnå suksess må du være endringsvillig og klar til å tenke nytt. Kundene forventer en attraktiv kundeopplevelse med relevant informasjon raskt og enkelt i både fysiske og digitale kanaler. Varer og tjenester skal leveres raskt og fleksibelt, noe som setter høye krav til logistikk og transportløsninger.

En lang rekke faktorer kommer til å påvirke kundene i tiden fremover. Dette gjelder blant annet digitalisering, nye distribusjonskanaler, endrede forbruksmønstre, nye reguleringer, globalisering og konsolideringer.

Visolit håndterer IT for flere av Nordens ledende aktører innen handel og logistikk, og de setter høye krav til oss hver dag. Kombinasjonen av fagkunnskap og bransjekunnskap setter oss i stand til å kunne tilby velprøvde IT-driftsløsninger og rådgivning for handel bransjen som kommer både eksisterende og nye kunder til gode. 

24/7 tjenestebasert løsning

Lindbak Retail System og Visolit

Vi har gått sammen med Lindbak Retail Systems for å tilby en tjenestebasert løsning tilpasset behovene for varehandelskjeder i Norden med totalleveranse av programvare, IT-drift og 24/7 kundestøtte. Løsningen bidrar til å sikre en enhetlig kundeopplevelse i alle kanaler, og gir ett, felles kontaktpunkt for kjedene. 

Hvorfor benytte Visolit:

1

Samarbeid med Lindbak

Samarbeidet gjør at Lindbak kan tilby sine løsninger som en tjeneste. Både eksisterende og nye kunder vil få en oversiktlig, stabil og sikker drift, som vil bidra til å skape en enda bedre handleopplevelse for kundene. For kjedene er det også en stor fordel at de får én leverandør å forholde seg til.
Ved å velge Retail Cloud 24/7 fra Visolit og Lindbak, får butikkene både drift av IT, nettverk, 24/7 tilgang på kundestøtte- og de får tilgang til rådgivnings- og kompetansemiljøet hos Visolit.

 


Tilgang til kompetanse 

Med Visolit som partner kan du være trygg på at du alltid har tilgang til rett kompetanse til en rimeligere pris enn å ha den i eget hus.

Kompetanse på IKT-sikkerhet er en sentral og økende utfordring. Vi har en betydelig kapasitet på sikkerhetsrådgivning for å håndtere det stadig endrende trusselbildet som våre kunder står overfor. Som en viktig del av vår helhetlige tilnærming til sikkerhet, samarbeider vi med et spekter av produsenter for å kunne levere optimale IT-sikkerhetsløsninger.

 
3

Leverandør uavhenging

Du behøver ikke å bytte programvarer når du blir kunde. Vi er fullstendig uavhengige av dine applikasjonsleverandører, og gir deg full frihet til å velge hvilke software du ønsker.
Vi jobber like godt med alle systemer, og ønsker at du bruker de programvarene som fungerer best for deg.

Hva sier våre kunder?

"Vi trenger ikke lenger bekymre oss for drift, software eller hardware. Visolit er en innovativ og solid partner med oppdatert kunnskap og kompetanse, god og rask support, fleksible og skalerbare løsninger. Dette gjør at vi i Vita kan konsentrere oss om å videreutvikle egen kjernevirksomhet".
Les historiene
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.