Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Havbruk

 

Havbruksnæringen vokser i rekordfart

Havbruksnæringen er en bransje som vokser i rekordfart, både her hjemme i Norge og i eksportmarkedet. Store deler av næringen er inne i en digital transformasjon hvor automatisering, analyse og stordata åpner opp for nye, spennende muligheter til å drive virksomheten fremover.

Så hvordan kan dagens virksomheter innenfor denne bransjen dra nytte av teknologi for å løfte virksomheten til å være konkurransedyktig, ikke bare fem år frem i tid, men tjue år inn i fremtiden?

Svaret ligger i å bruke IT som et strategisk konkurransefortrinn for å øke effektiviteten - og omsetningen - i bedriften.

Skyen åpner opp for nye forretningsmuligheter

Sjømatprodusenten Pelagia er en av virksomhetene som er i gang med å flytte det viktigste forretningssystemet sitt ut i skyen. Når de har kommet i mål med denne prosessen, vil de sitte igjen med en ren cloud-løsning hvor eksempelvis vedlikehold av de 28 fabrikkene er sentralisert.

For å automatisere interne prosesser og forenkle integrasjoner med samarbeidspartnere, har Pelagia valgt å investere i et ERP-system levert som en SaaS tjeneste, Dynamics 365 for Finance and Operations, som skal erstatte fire ulike ERP-system som er installert lokalt på ulike lokasjoner.

Dette åpner opp for å ta i bruk ny teknologi og forbedre prosesser, noe som tilrettelegger for nye, spennende forretningsmuligheter og muligheter til å drive digitaliseringen videre.

Les hele intervjuet med Pelagia

Hvorfor benytte Visolit:

1

Bedre IT-tjenester

Når nedetid ikke er et alternativ, kan Visolit bistå med gode IT-tjenester og stabile løsninger. Kravene til bedre IT-tjenester blir stadig høyere i havbruksnæringen, både på grunn av operasjonelle årsaker og forretningsmessige grunner. Vi har løst disse utfordringene for flere kunder, og sørget for å kunne levere de samme IT-tjenestene på vann som på land.

 


Strategisk og teknologisk pådriver

 Visolit er en strategisk samarbeidspartner innenfor skytjenester, systemarkitektur, samhandling, drift og support. Vi er hele tiden oppdatert med nyeste teknologi og trender for å kunne veilede deg i riktig retning i den digitale transformasjonen. Teknologi er ingenting uten menneskene bak – og vi står parat for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagens muligheter.

 

 
3

Reduserte kostnader

Unngå teknisk gjeld, eller prosessgjeld, ved å investere i gode IT-løsninger som reduserer og fjerner kostnader i bedriften ellers – enten dette er kostnader ved å drifte en fabrikk, et produksjonsanlegg eller samhandling med leverandører. Samarbeider du med Visolit, slipper du å investere i dyrt datautstyr, og du slipper kostnadene som kommer med en IT-avdeling.

Hva sier våre kunder?

"Visolit er en viktig samarbeidspartner innenfor skytjenester, systemarkitektur, samhandling og regulær drift og support. Visolit skal hele tiden være oppdatert med nyeste teknologi og trender for å kunne veilede oss i riktig retning, forteller Trond Kathenes, CIO i Grieg Seafood ASA".
Les historiene
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.