Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Helse & omsorg 

Trygge og sikre IT-løsninger for virksomheter innenfor helse & omsorg. 

Du som jobber innenfor helse og omsorg har ansvar for pasientens sikkerhet, men også for håndteringen av pasientinformasjon. Derfor må du være helt sikker på at deres pasientinformasjon alltid er beskyttet og kun tilgjengelig for dem som skal ha tilgang. I Norge er det strenge regler for håndtering av pasientinformasjon – og Visolit følger såklart alle disse retningslinjene.

Tid til pasienten er det viktigste innenfor helse og omsorg. Det skal derfor være en selvfølge at alle de systemene og programmene du bruker alltid skal fungere og være oppdaterte. Stopp i drift og forsinkelser kan få katastrofale konsekvenser. Du kan stole på at vi alltid er tilgjengelig; hver dag, året rundt. Dette er spesielt viktig for våre kunder med journalføring.

Visolit har lang erfaring med de utfordringene som finnes innenfor helse og omsorg, og har bred kunnskap om hvordan IT-driften kan effektiviseres. Vi har et nært samarbeid med Evimeria EMR AB som tilbyr det digitale journalsystemet Webdoc, som i dag har rundt 1,6 millioner pasientbesøk i året og omtrent 10 000 brukere.

24/7 - året rundt

Overlegen support

Flere av våre kunder har journalføring. Derfor er det helt avgjørende at deres personale alltid kan ringe oss for å få umiddelbar hjelp, døgnet rundt. Vi stenger aldri telefonlinjen og er tilgjengelige hver dag, året rundt. 

Gjennom å overlate deres IT til Visolit, får dere tilgang til en stor og profesjonell IT-avdeling som tar hånd om deres virksomhet og IT-miljø – dag som natt. Vi gjør alltid vårt ytterste for at deres brukere skal ha en stabil, moderne og velfungerende arbeidshverdag. 

1

Bransje-
kunnskap

Visolit har omfattende erfaring innen helse og omsorg ettersom mange av oss har en bakgrunn som sykepleier, kurator,
medisinsk eller biomedisinsk analytiker.
 
Nettopp derfor kan vi virkelig forstå
våre kunders behov og ønsker. 


 

Trygg lagring
i Norge

All deres data lagret trygg og sikker i våre datasentre i Norge. Du risikerer altså ikke at deres filer, pasientinformasjon eller e-post lagres utenfor de nasjonelle grensene.
IT-miljøer er alltid oppdatert for å kunne håndtere det voksende antallet sikkerhetstrusler.

 3

IT som 
kjernevirksomhet

 I motseting til flere av våre konkurrenter har vi i Visolit IT-drift som vår kjernevirksomhet – det er dette vi skal være best på. Våre kunder kan derfor være helt trygge på at vi alltid prioriterer en trygg og sikker IT-drift. 

 

Hva sier våre kunder?
"Hos Visolit kan vi være delaktige i forhold til å påvirke og tilpasse produktene og tjenestene etter våre behov og ønsker. Dessuten har de en lokal tilstedeværelse her i Göteborg.”

Maria Nirvander, sentral IT-administratør ved Backa Läkarhus

Sikker lagring i Norge

Virksomheter innen helse og omsorg lagrer store mengder sensitiv informasjon, og derfor har vi naturligvis et stort fokus på sikkerhet. For å kunne håndtere det voksende antallet sikkerhetstrusler er det viktig at deres IT-miljø alltid er oppdatert, noe som kan være vanskelig å sikre dersom man ikke har spesialkompetanse innen dette området.

Drift og forvaltning av system som håndterer pasientinformasjon stiller også regulatoriske krav. Dette er noe våre kunder ikke trenger å bekymre deg for, siden det er vi som står ansvarlige for å etterfølge disse kravene. Vi er selvfølgelig åpne for IT-revisjon og overholder alle lover og personvernkrav.

Intern sikkerhet
Pasientinformasjon må alltid være beskyttet – til og med internt i virksomheten. Vi hjelper dere med å beholde kontrollen slik at deres personal kun har tilgang til den pasientinformasjonen de behøver. 

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.