Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Industri
 

Vi kjenner behovene i industribransjen

Visolit har vært en pålitelig partner for både store og små industri-bedrifter i flere år. Vi vet hvilke utfordringer bransjen står ovenfor og hvordan man bør rustes for å tilfredsstille kundenes behov ikke bare i dag, men også ti år inn i fremtiden.

Industribransjen har vært med og formet oss som IT-partner, og vi finner fleksible løsninger for de aller fleste. Vi er en god sparringpartner for innovativ bruk av skyløsninger, og er alltid klare for en teknisk utfordring.

Skalerbare løsninger for både høy- og lavkonjunktur

Norsk industri påvirkes av konkurransesituasjonen og svingninger i verdensøkonomien. Fleksible IT-løsninger blir derfor en viktig faktor å ta hensyn til.

Prismodellene fra TeleComputing sørger for at kostnadene knyttet til IKT umiddelbart justerer i takt med aktivitetsnivået i virksomheten. Prinsippet med faste enhetspriser og variabel mengde uten forpliktet minimumsuttak, skaper full fleksibilitet for deg som kunde.

IT-løsningene må understøtte dette slik at utvikling og forretningsbehov sikres. Du skal ikke trenge å bekymre deg for IT-driften når nye produkter skal lanseres, når etterspørselen for produktene endres eller når du må skalere produksjonen.

For å kunne konkurrere mot lavkostland må norsk industri være så kostnadseffektiv som mulig. Dette innebærer krav til effektive arbeidsprosesser, lav IT kostnad per ansatt og økt automatisering av produksjonsprosessene.

Visolit har lang erfaring med å utvikle systemer og infrastruktur som legger til rette for automatisering. En riktig IT- driftsleverandør vil være en partner i utviklingen av en stadig mer effektiv produksjon.

Sphere
Hvorfor skal du velge Visolit

1

Teknologisk og strategisk sparringspartner

Visolit er en samarbeidspartner innenfor skytjenester, systemarkitektur, samhandling, drift og support. Vi er hele tiden oppdatert med nyeste teknologi og trender for å kunne veilede deg i riktig retning i den digitale transformasjonen. Teknologi er ingenting uten menneskene bak – og vi står parat for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagens muligheter.

 


Lang erfaring og høy kompetanse

Med Visolit som partner kan du være trygg på at du alltid har tilgang til rett kompetanse til en rimeligere pris enn å ha den i eget hus.

Kompetanse på IKT-sikkerhet er en sentral og økende utfordring. Vi har en betydelig kapasitet på sikkerhetsrådgivning for å håndtere det stadig endrende trusselbildet som våre kunder står overfor. Som en viktig del av vår helhetlige tilnærming til sikkerhet, samarbeider vi med et spekter av produsenter for å kunne levere optimale IT-sikkerhetsløsninger.


 3

Brobygger mellom mål og teknologi

Vi bygger bro mellom virksomhetsmål og teknologi. Vi hjelper deg å kartlegge mulighetene i dagens løsninger og synliggjør fremtidige forretningsmuligheter ved å gi råd om veien videre. Våre fleksible oppdragsvarianter kan enkelt tilpasses dine behov. Konsulentene er også en viktig sparringspartner når bedriften står overfor strategiske valg av IT infrastruktur. Våre eksperter kommer fort i gang ute hos kunde, og tilfører verdi raskt.
Hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.