Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Offentlig sektor
 

Every challenge needs a partner

For å kunne effektivisere og forbedre den offentlige sektoren, er digitalisering av tjenester samt det å gå fra analoge til digitale kommunikasjonskanaler sentrale virkemidler. Den digitale transformasjonen gir muligheten til å re-organisere, strukturere og finne nye måter å levere tjenester på.

Ved å gjøre tjenestene bedre, enklere og mer tilgjengelig for sluttbrukerne, kan vi oppnå store samfunnsmessige besparelser ved å redusere dobbeltarbeid – og vi kan løfte samfunnet.

Halden- og Aremark kommune

Hybrid tjenesteplattform som understøtter digitaliseringsinitiativer

For å ivareta høy tilgjengelighet og katastrofeberedskap, har Halden- og Aremark kommune gått sammen med Visolit for å etablere fagapplikasjoner og databaser i Visolits datasenter med moderne infrastruktur.

IT-tjenestene integreres med Office 365 og andre skytjenester som en hybrid tjenesteplattform for å sikre at de i underkant 2500 medarbeiderne i kommunen enklere kan samarbeide, kommunisere og jobbe i både mer effektive og sikre systemer.  Avtalen understøtter rett og slett kommunens digitaliseringsarbeid.

Les hele intervjuet

Hvorfor skal du velge Visolit

1

Teknologisk og strategisk sparringspartner

Visolit er en samarbeidspartner innenfor skytjenester, systemarkitektur, samhandling, drift og support. Vi er hele tiden oppdatert med nyeste teknologi og trender for å kunne veilede deg i riktig retning i den digitale transformasjonen. Teknologi er ingenting uten menneskene bak – og vi står parat for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagens muligheter.

 


Lang erfaring og høy kompetanse

Med Visolit som partner kan du være trygg på at du alltid har tilgang til rett kompetanse til en rimeligere pris enn å ha den i eget hus.

Kompetanse på IKT-sikkerhet er en sentral og økende utfordring. Vi har en betydelig kapasitet på sikkerhetsrådgivning for å håndtere det stadig endrende trusselbildet som våre kunder står overfor. Som en viktig del av vår helhetlige tilnærming til sikkerhet, samarbeider vi med et spekter av produsenter for å kunne levere optimale IT-sikkerhetsløsninger.


 3

Brobygger mellom mål og teknologi

Vi bygger bro mellom virksomhetsmål og teknologi. Vi hjelper deg å kartlegge mulighetene i dagens løsninger og synliggjør fremtidige forretningsmuligheter ved å gi råd om veien videre. Våre fleksible oppdragsvarianter kan enkelt tilpasses dine behov. Konsulentene er også en viktig sparringspartner når bedriften står overfor strategiske valg av IT infrastruktur. Våre eksperter kommer fort i gang ute hos kunde, og tilfører verdi raskt.
Hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.