Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Organisasjoner og forbund

 

Velfungerende IKT svært kritisk 

Visolit jobber med noen av de største organisasjonene i Norden, med både betalende og frivillige medlemmer. Flere av våre kunder er bistandsorganisasjoner med arbeid i land der infrastruktur ikke finnes. De jobber ofte under vanskelige forhold med en presset ressurssituasjon, og i et slikt bilde er velfungerende IKT svært kritisk for at de skal få gjort jobben sin best mulig.
Hvorfor benytte Visolit:

1

Knif-Innkjøp
partner

Gjennom vår avtale får KNIFs medlemsorganisasjoner tilgang til moderne og fremtidsrettede skyløsninger. Avtalen tilbyr gunstige vilkår med riktige priser, samt tilgang til gode IT-løsninger som vil passe frivillighets Norge og den enkelte virksomhet godt.

Vi har egne kundeteam med dedikerte kontaktpersoner og tilgjengelig brukerstøtte.


2

 Tjenestebasert driftsmodell

Visolit har har en hybrid, tjenestebasert driftsmodell som muliggjør sømløs integrasjon med skytjenester fra blant annet Amazon, Google og Microsoft kombinert med
sikker lagring i Norge. 

Vi har mange store medlemsorganisasjoner som kunder, og kjenner godt til bransje og deres behov. Sammen har vi i flere år utviklet verdifull kompetanse.

 

Tilgang til kompetanse

Med Visolit som partner kan du være trygg på at du alltid har tilgang til rett kompetanse til en rimeligere pris enn å ha den i eget hus.

Kompetanse på IKT-sikkerhet er en sentral og økende utfordring. Vi har en betydelig kapasitet på sikkerhetsrådgivning for å håndtere det stadig endrende trusselbildet som våre kunder står overfor. Som en viktig del av vår helhetlige tilnærming til sikkerhet, samarbeider vi med et spekter av produsenter for å kunne levere optimale IT-sikkerhetsløsninger.

 

 

Hva sier våre kunder?

"Visolit har hjulpet oss med den digitale reisen siden 2005. Mye har endret seg underveis, både for oss og Visolit, med hensyn på omfang, kompleksitet og sammensetning av tjenesteleveransen. Vi vil berømme Visolits vilje til å stille ressurser tilgjengelig for å inkludere løsninger som faller utenfor deres eget rammeverk, slik at vi sammen leverer en enhetlig tjeneste for våre kolleger"
Mads Grant, ICT Flyktninghjelpen
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat

I Visolit avstemmer vi forventninger. Vi er profesjonelle og lønnsomme for våre kunder og oss selv. Våre løsninger gjør IT enkelt og skaper merverdi for våre kunder.