Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Cloud Consulting & Advisory

Styrk virksomhetens konkurransekraft med moderne IT tjenester. Visolit rådgir og støtter deg med nødvendig kompetanse på reisen.

Cloud Consulting and Advisory    

Fra skystrategi og design, dataanalyse og innsikt, til implementering og drift, sikkerhet og integrasjoner. 

Visolit Icon - 1-1

Understøtt selskapets visjon gjennom modernisering av IT tjenestene. 

Visolit Icon - 3-1

Tilgang til erfarne konsulenter med anerkjent metodikk og lang prosjekterfaring.

Visolit Icon - 2-1

Kartlegg og implementer den optimale kombinasjonen av skytjenester.

VIS_Approach-1 
Business Innovation

 

Med dine forretningsmål i fokus tilbyr vi deg konsulenttjenester og råd. Vi analyserer og konkretiserer en strategi tilpasset din virksomhet og gir deg råd om hvordan du på best mulig måte kan modernisere og digitalisere forretningsprosessene dine.

I nært samarbeid med deg forbedrer vi kvaliteten og effektiviteten til virksomheten din. Et team av erfarne konsulenter og rådgivere analyserer dine eksisterende prosesser, identifiserer muligheter så vel som utfordringer, og anbefaler planer og tiltak for å modernisere prosessene dine. Vi gir deg råd som gir konkurransefortrinn.

VIS_Home-3
Data Analytics 

 

Med en kraftig Data Platform i Azure gir vi deg en fleksibel dataanalyseplattform som raskt kan tilpasse og hente data fra nye datakilder og systemer. Alt oversiktlig presentert i Microsoft Power BI.

Våre eksperter samler alle dataene dine og sikrer levering fra installasjon til alle datakrav fra hele organisasjonen.

Med plattformen kan du samle dataene dine fra flere kilder, lagre dem lokalt eller i skyen og opprette omfattende, visuell rapportering. Gi teamet ditt et sted for innsikt.

 

VIS_Approach-3
Business Process Digitalization  

 

Våre konsulenter innen forretningsprogrammer og dataplattformer har solid kunnskap og kompetanse til å gi deg de beste rådene om hvordan du effektiviserer og digitaliserer forretningsprosessene dine med Dynamics 365.

Vår kjernekompetanse knyttet til Dynamics 365 er hovedsakelig innen markedsføring, salg, support og Field Service.

 

VIS_Build-and-implement-black 
Cloud Adoption 

 

Visolit tilbyr konsulenttjenester innen IT-strategi, arkitektur og design, samt utvikling og implementering av skytjenester.

Vi anbefaler å starte med en kartleggings- og planleggingsworkshop for å identifisere utfordringer og målsetninger og synliggjøre mulighetene som finnes i skyen som kan bidra til å nå virksomhetens forretningsmål.

Våre rådgivere hjelper deg med å utforme en plan for å implementere en moderne plattformtilpasset ditt IT-budsjett og dine ambisjoner.

VIS_Approach-1 
Cloud Security 

 

Våre erfarne konsulenter gir deg råd om alle sikkerhetsaspekter og sikrer en trygg skyreise.

Når du vurderer skytjenester er det viktig å forstå modellen for delt ansvar: Hvilke sikkerhetsaspekter administreres av skyleverandøren og hvilke må administreres av deg?

Ansvarsområdene varierer avhengig av om forsyningen er basert på Software-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) eller Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

VIS_Home-3
Cloud Deployment  Når du flytter til skyen er det viktig å velge en leveringsmodell som støtter forretningsmålene dine. For å utnytte styrkene i de ulike skyplattformene, for eksempel elastisitet, skalerbarhet, redundans og prismodeller, er disse valgene svært viktige. Våre kompetente konsulenter hjelper deg med å ta disse valgene. 

Våre eksperter innen skytjenester gir råd om hvordan du migrerer systemer og programmer gjennom leveringsmodellen SaaS, PaaS og/eller IaaS, slik at du fullt ut kan dra nytte av fordelene i skyen. Anbefalingene dreier seg om planlegging, gjennomføring, migrasjon og drift av tjenestene.

 

VIS_Approach-3
Integration Consultancy   

 

Gjennom iBiz Solutions, en integrasjonsspesialist i Visolit-konsernet, hjelper vi deg å skape håndterbare løsninger som muliggjør innovasjon.

Utnytt det fulle potensialet i skyen ved å sikre riktig integrasjon mellom eksisterende applikasjoner. Vi støtter oss på et solid rammeverk og arkitektur basert på Azure Integration Services-plattformen og BizTalk.

Vi tilbyr følgende tjenester innen integrasjon:

 • Planlegging og rådgivning

 • Rammeverk for integrering

 • Arkitektur for integrasjonsløsninger og plattformer

 • Utvikling av integrasjonsløsninger

 • DevOps og automatisering

 • Styring og overvåking av integrasjonsløsninger og plattformer

 

VIS_Build-and-implement-black 
Azure Integration Services  


Vi har omfattende kunnskap og erfaring fra Azure Integration Services-plattformen, som hovedsakelig består av fire områder:

 • API-hengning

 • Logic Apps, for å organisere forretningsprosesser, arbeidsflyter og mer

 • Servicebuss, gir deg pålitelige forretningsmeldinger

 • Hendelsesrutenett gjør det mulig å synliggjøre og eskalere hendelser

Ved hjelp av de forskjellige delene lager vi komplette løsninger for å integrere både skybaserte og lokale applikasjoner og tjenester.

 

 

 

VIS_Approach-1 
BizTalk Server  

 

Våre konsulenter har lang erfaring med BizTalk Server og har kompetanse på alt fra komplekse integrasjonsprosjekter i store organisasjoner, til enklere prosjekter i mindre selskaper.

For å sikre høy kvalitet og leveringspresisjon i BizTalk har vi utviklet flere omfattende prosesser som støtter arkitektur og levering.

Utforske mer

VIS_Approach-3
Cloud Management
VIS_Modernisation-blue
End-user Services
VIS_Home-2
Governance
VIS_Home-3
Operational Services
VIS_Build-and-implement-black
Network Services
VIS_Assess-and-plan-black
Datacenter Services

Alt du trenger til skyreisen.

Vi vet at veien mot en helhetlig skystrategi kan kjennes lang. Derfor har vi laget en oversikt over hvilke steg du må ta for å bli en mer moderne, skybasert virksomhet.

Les hva våre kunder sier om oss

 • "View Ledger er "Born in Cloud" og tuftet på skytjenester. Visolit viste at de forsto vårt mulighetsrom, og kunne levere både på tjenester og kompetanse". Dag Ove Valsgaard, CIO i VIEW Ledger.
  Les hele historien
 • "Flyttingen til skyen er helt sentral for innovasjon og nytenkning i Western Bulk. Vi må ha systemer, kultur og teknologi som er rigget for fremtidsmuligheter.» Martin Hjelle, Head of Technology and Digital Strategy i Western Bulk.
  Les hele historien
 • "Skal du bruke skytjenester må man tenke enda mer på sikkerhet fordi man er mer eksponert, men du er også mer eksponert «by default» fordi de som prøver å angripe deg blir flere og mer sofistikerte. Da er det viktig å ha en solid partner som fokuserer på det, og alltid er oppdatert." Hans Magnus Wold, IT-sjef i Con-Form.
  Les hele historien

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg å forbedre bedriftens IT-miljø, slik at du kan øke konkurransekraften