Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Ta bedriften til neste steg med 
Microsoft 365

Sømløs beskyttelse av virksomhetens verdier

Microsoft 365 er en komplett og sikker løsning som bringer sammen Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Det gir virksomheten sømløs beskyttelse av identitet, enheter og data samtidig som personer og informasjon knyttes sammen på en intelligent måte. 

Vi hjelper deg å velge riktig løsning, og bistår med å tilpasse og effektivt distribuere Microsoft 365 i organisasjonen, slik at du får et best mulig utbytte basert på virksomhetens behov. 

Empower your employees with the tools they know and love.

The idea of work has been revolutionised – and focus has now shifted to fostering collaboration, increasing productivity and guaranteeing security across every user endpoint.

Our cloud-enabled Modern Workspace solution ensures that everyone in your organisation can work seamlessly together and have an exceptional experience, wherever they work.

Office 365
Gjør samarbeid naturlig

Øk produktiviteten ved å la dine ansatte få tilgang til, redigere og dele innhold digitalt, uansett hvor de er med Office 365

Enterprise Mobility+Security
Driv din virksomhet på en sikker måte

Få en plattform for intelligent mobilitet-og sikkerhetsadministrasjon som beskytter virksomhetens data.

Windows 10
Effektiv og produktiv

Utnytt kraften i skyen og ha verktøyene du trenger for å få mer gjort, holde deg sikker og forenkle IT-enhetsbehandlingen.

Utnytt effekten i Microsoft 365

Microsoft 365 kombinerer Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Det gir en solid plattform for samarbeid og produktivitet, en omfattende sikkerhetsløsning og den beste klienten for Windows-programmene dine. 

Full kontroll

Ved å kombinere Microsoft 365 med våre populære tjenester for Asset Management og klienthåndtering, får du full kontroll på klientparken og effektiv håndtering av alle dine enheter - til en hver tid.

Vi tilbyr flere integrerte tjenester med Microsoft 365:

 • Microsoft 365 klar til bruk - installering og konfigurering
 • Visolit Asset Management System 
 • Visolit Client Management
Sphere

Relevante tjenester

Office 365 vs. Microsoft 365 - hva er forskjellen?

Hva bør du tenke på før du velger å anskaffe en av disse og hvordan kan du sikre at brukernes identitet, enhet og  virksomhetens  interne  informasjon er trygt lagret i skyen?

Snarvei til økt sikkerhet med Microsoft 365

Få tilsendt vårt on-demand webinar og hør om alle mulighetene som ligger i Microsoft 365.

Få mer ut av Microsoft 365 med et virtuelt skrivebord

Med Windows Virtual Desktop driftet av Visolit er du et steg nærmere en fullstendig skybasert og moderne, fleksibel virksomhet.

Få de beste forutsetninger for å lykkes sammen

Med vår fleksible tilnærming identifiserer vi forbedringspotensiale og nye muligheter til effektivt samarbeid.

Assess and plan
Steg 1:

Kartlegge og planlegge

Vi analyserer dagens oppsett og lager en plan for din digitale arbeidsplass.

Assess and plan
Steg 2:

Forbedre og implementere

Vi gjør alt fra små forbedringer til utrulling av enheter, brukeradopsjon og kontinuerlig styring av enheter og programmer.

Assess and plan
Steg 3

Administrere og optimalisere

Sikre at organisasjonen tar i bruk og anvender den digitale arbeidsplassen slik at du oppnår de fordelene du har planlagt for.

Hva sier våre kunder

 • "Ved å outsource hele IT-driften, drar vi nytte av å få impulser utenfra, har hele tiden tilgang på top-notch kunnskaper og kan trekke på de beste. Det er noe vi aldri ville ha oppnådd med in-house personer. " Frode Vatne, IT-sjef i Pelagia.
  Les hele historien
 • "Nettverkssystemet sikrer at vi kommuniserer, nettverket er hjernen og kartet som viser hvor all trafikk skal, og ruter trafikken dit. Nettverksløsningen er innovativ, og styrer sikkerhet på en helt annen og bedre måte enn tidligere". Marianne Gade Gørbitz, CIO i Color Line.
  Les hele historien
 • "Det er helt åpenbart at det er skjedd noe med effektiviteten etter at vi tok i bruk Microsoft Teams. Det fungerer utmerket for oss". Andreas Fagerheim, avdelingsleder ved Ovesen Elektriske AS.
  Les hele historien
 • "Endepunktssikkerhet er med “nomadiske brukere” den aller viktigste forsikringen vi har, og vi har tilgang til å kontrollere at dette er ivaretatt gjennom compliance-rapporter i Intune. Dette er fleksibiliteten enhver IT-avdeling ser etter, og som vi nå har." Dag Ove Valsgaar, CIO i VIEW Ledger.
  See the story

Alle ønsker seg en produktiv arbeidsdag

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med det beste utgangspunktet.