Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Man-5-right
VIS_Foundation-blue
VISOLIT FOUNDATION Produkter

Få kontroll på IT-innkjøpene

Vi hjelper deg å finne de smarteste og mest gunstige IT-produktene og kan tilby produkter levert som en tjeneste.

God rådgivning

I samarbeid med ledende produsenter tilbyr vi komplette løsninger innenfor områder som klient, nettverk, møterom, telefoni, datarom, sikkerhet, programvare og print.

Kontroll
Oversikt over IT-innkjøpene
Fornøyde ansatte leverer bedre resultater. Sikre at brukerne alltid har tilgang til moderne og velfungerende IT-produkter og får bistand når de trenger hjelp
KOSTNADSEFFEKTIVITET
Konkurransedyktige priser
Frigjør tid til å fokusere på det som skaper verdi for virksomheten med kontinuerlig overvåking, vedlikehold og oppfølging av IT-produktene.
RÅDGIVNING
Møt virksomhetens behov
Vi hjelper deg å finne de smarteste og mest gunstige IT-produktene og skreddersyr anbefalinger basert på virksomhetens behov. Vi tilbyr også produkter levert som en tjeneste.

Vi hjelper deg å finne de smarteste løsningene

Gjennom vår nettbutikk får du også 100% kontroll over dine IT-innkjøp til konkurransedyktige priser. Vi har en god leveransepresisjon og yter god service og rådgivning.

Skalerbart nettverk

Uten en stabil og trygg nettverksløsning vil enhver virksomhet tape både tid og penger. Med Cisco Meraki slipper du denne bekymringen. 

Intellegent datalagring
Har du behov for infrastruktur tjenester? Visolit tilbyr trygg, rask og fleksibel tilgang på lagring av data i våre moderne datasentre, og komplette datarom basert på teknologi fra HPE.
Apple integrert i din bedrift 

Visolit er autorisert Apple forhandler, og tilbyinnkjøp, drift og support av Mac, iPadiPhone og annet Apple relatert utstyr.  

Hva sier våre kunder

  • "Med Managed Cloud Client får virksomheten et sett med tjenester som blant annet ivaretar sikker drift, forvalter maskinvare, oppdaterer lisenser, oppgraderer programvare og konfigurerer brukere." Renè Francis Lares, IT-manager i YX Norge
    Les hele historien
  • "Ved løsningen PC som en tjeneste, har alle enheter garanti og forsikringer i perioden og vi betaler kun for bruken av utstyret. Det er også miljøeffektivt, da enhetene gjenbrukes og eventuelt resirkuleres når nye enheter blir levert". Helge Bjørkhaug, IT-sjef i Jensen & Co.
    Les hele historien
  • "Nettverkssystemet sikrer at vi kommuniserer, nettverket er hjernen og kartet som viser hvor all trafikk skal, og ruter trafikken dit. Nettverksløsningen er innovativ, og styrer sikkerhet på en helt annen og bedre måte enn tidligere". Marianne Gade Gørbitz, CIO i Color Line.
    Les hele historien

Holde deg oppdatert på våre produktnyheter

Siste produktnyheter

 

Vi kan hjelpe deg å optimalisere bedriftens IT fundament, slik at du kan fortsette å vokse og øke konkurransekraften.