Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Få et fleksibelt livsløpskonsept for dine klienter

Kontakt oss

 

Med Client as a Service fra Visolit får du et fleksibelt livsløpskonsept for dine klienter. Sentralt i konseptet er våre tjenester for klientdrift: Managed Client, Managed Cloud Client og Managed Mac.

De øvrige komponentene tilpasses ditt behov og velges fra en rikholdig meny.
CaaS leveres i samarbeid med CHG Meridian.

Sammen finner vi den beste løsningen.

Client as a Service

 

 

 

1. Planlegging og innkjøp
Planlegg for hva som skal inngå i tjenesten og leveransen med oss. I dialog setter vi opp det som skal inkluderes av tjenester og komponenter i livsløpskonseptet. 

 


2. Tilleggstjenester og levering
Det iverksettes for utlevering av klientene og hva som er ønsket av tilleggstjenester for å tilrettelegge best mulig for deg som kunde.

3. Installasjon og utrulling
Klientene rulles ut i henhold til hva som er avtalt i første steg. Visolit kan i tillegg stille med ressurser på aktuelle lokasjoner for å bistå under utrullingen.

4. Sentral tjeneste
Livsløpskonseptet baserer seg gjerne på hvilken tjeneste som er sentral; Managed Client, Managed Cloud Client eller Managed Mac. Ofte er dette en parallell prosjektleveranse i CaaS.

5. Fornyelse
D
et tilrettelegges for retur av utgått utstyr og planlegging mot en fornyelse av klienter.
Eventuelle nye rammer for leveransen settes og første steg gjentas. 

Sphere

Hva sier våre kunder

  • "Med Managed Cloud Client får virksomheten et sett med tjenester som blant annet ivaretar sikker drift, forvalter maskinvare, oppdaterer lisenser, oppgraderer programvare og konfigurerer brukere." Renè Francis Lares, IT-manager i YX Norge
    Les hele historien
  • "Ved løsningen PC som en tjeneste, har alle enheter garanti og forsikringer i perioden og vi betaler kun for bruken av utstyret. Det er også miljøeffektivt, da enhetene gjenbrukes og eventuelt resirkuleres når nye enheter blir levert". Helge Bjørkhaug, IT-sjef i Jensen & Co.
    Les hele historien
  • "Nettverkssystemet sikrer at vi kommuniserer, nettverket er hjernen og kartet som viser hvor all trafikk skal, og ruter trafikken dit. Nettverksløsningen er innovativ, og styrer sikkerhet på en helt annen og bedre måte enn tidligere". Marianne Gade Gørbitz, CIO i Color Line.
    Les hele historien
[On demand] Webinar

Få kontroll på IT-innkjøpene med livsløpskonseptet fra Visolit

Vi kan hjelpe deg å optimalisere bedriftens IT fundament, slik at du kan fortsette å vokse og øke konkurransekraften.