Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Møteromsløsninger

Få moderne og innovative møteromsløsninger som hjelper og effektiviserer dine interne og eksterne møter.

Kontakt oss

 

Videomøter og enkel samhandling

Mange tar med seg jobben der de er og jobber like gjerne hjemme som på kontoret eller en kafé. For å sikre at arbeidsdagen og kommunikasjonen flyter bra, må møterommene ivareta enkel og sømløs bruk. Løsninger som støtter god samhandling på en måte som er enkel for brukeren er nøkkelen til suksess for å knytte medarbeidere på flere steder tettere sammen.

Vi lager møterom der man bare trykker på «Join» for å møtes, og der lyd, bilde og deling oppleves naturlig.

Microsoft Teams i møterommene

De aller fleste av oss har blitt vant til å være med i Teams møter. Men hvor bra fungerer det å delta fra møterommet?

Vi hjelper deg å velge rett enten du ønsker enkle USB-løsninger for å kjøre møtene fra din egen laptop, eller en løsning i rommet som gjør at det er selve rommet som deltar i møtene, og at møtedeltakerne presenterer på samme måte til skjermen som i Teams-møtet.

Innovative løsninger

Møterommet består idag av like mye IT- som AV-relaterte produkter og det er systemene og infrastrukturen som blir avgjørende for samhandlingen. Fokus på kvalitet, integrasjon, innovasjon, produktutvikling, plattform og formater er avgjørende for et profesjonelt og brukervennlig møterom.

Vi leverer komplette møteromsløsninger til en rekke større bedrifter og organisasjoner i Norden. Leveranser omfatter komplette trådløse møterom, auditorium, LED-vegger samt lyd- og bildeløsninger til kantiner.

Infoskjermer

Vi leverer komplette kundetilpassede skjermløsninger med styring av intern og ekstern kommunikasjon for bedriften.

Skap mersalg via moderne digitale plakater/skjermer i eller utenfor butikken, som er enkelt å administrere, full opplæring  og ferdig montert.

I tillegg får du en komplett løsning som lett integreres mot møtebooking, kalender, nyhet/værtjenester, og ikke minst selgende innhold.

Blogg
Unngå møteromsløsninger som spiser av de ansattes tid. De første minuttene i et møte kan fort spises opp av oppkobling av teknisk utstyr. Vi har samlet 4 tips til hvordan du kan optimalisere og effektivisere møteromsløsningene du har.
Les mer

Hva sier våre kunder

  • "Med Managed Cloud Client får virksomheten et sett med tjenester som blant annet ivaretar sikker drift, forvalter maskinvare, oppdaterer lisenser, oppgraderer programvare og konfigurerer brukere." Renè Francis Lares, IT-manager i YX Norge
    Les hele historien
  • "Ved løsningen PC som en tjeneste, har alle enheter garanti og forsikringer i perioden og vi betaler kun for bruken av utstyret. Det er også miljøeffektivt, da enhetene gjenbrukes og eventuelt resirkuleres når nye enheter blir levert". Helge Bjørkhaug, IT-sjef i Jensen & Co.
    Les hele historien
  • "Nettverkssystemet sikrer at vi kommuniserer, nettverket er hjernen og kartet som viser hvor all trafikk skal, og ruter trafikken dit. Nettverksløsningen er innovativ, og styrer sikkerhet på en helt annen og bedre måte enn tidligere". Marianne Gade Gørbitz, CIO i Color Line.
    Les hele historien

Vi kan hjelpe deg å optimalisere bedriftens IT fundament, slik at du kan fortsette å vokse og øke konkurransekraften.