Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Windows Virtual Desktop

Grunnlaget for en fullstendig skybasert virksomhet

 

Sømløs beskyttelse av virksomhetens verdier

Skytjenester er fremtiden og med Windows Virtual Desktop er du et steg nærmere en fullstendig skybasert og moderne, fleksibel virksomhet.

Opplever du at teknikken ødelegger for din produktivitet og begrenser dine muligheter til å jobbe fleksibelt? Med Windows Virtual Desktop kan du kjøre et fullverdig og komplett Windows 10-miljø på alle enheter – uten at det går på bekostning av sikkerhet eller effektivitet.

Optimal sikkerhet
Kontroll på sikkerhet og tilganger

Du kan styre at ingen ansatte har tilgang til flere filer, dokumenter og applikasjoner enn de har behov for. Du kan også styre muligheten for å laste ned og dele filer.

Økt fleksibilitet
Jobb fra hvor du vil

Når den ansatte logger inn på sitt virtuelle skrivebord hjemmefra vil vedkommende ha tilgang til alle sine filer og dokumenter som vanlig, men de vil forbli i skyen og ikke lastes ned til klienten.

Integrasjon
Tilgang til apper

Alle Microsoft-applikasjonene som Word, Excel og Outlook, Intune, Sharepoint og OneDrive er tilgjengelige som normalt via det virtuelle skrivebordet. Brukere kan dermed hoppe rett inn i programmene og bruke dem på samme måte som de er vant til.

Utnytt effekten i Microsoft 365

Opplever du at teknikken ødelegger for din produktivitet og begrenser dine muligheter til å jobbe fleksibelt? Med Windows Virtual Desktop kan du kjøre et fullverdig og komplett Windows 10-miljø på alle enheter – uten at det går på bekostning av sikkerhet eller effektivitet. 

Fem fordeler med Windows Virtual Desktop 

 

 1. bedre sikkerhet og beskyttelse av data 
 2. letter belastningen på IT-avdelingen 
 3. mer fleksibilitet i hverdagen 
 4. mindre krav til maskinvare 
 5. enkelt å skalere etter behov 
Sphere

Relevante tjenester

Office 365 vs. Microsoft 365 - hva er forskjellen?

Hva bør du tenke på før du velger å anskaffe en av disse og hvordan kan du sikre at brukernes identitet, enhet og  virksomhetens  interne  informasjon er trygt lagret i skyen?

Snarvei til økt sikkerhet med Microsoft 365

Få tilsendt vårt on-demand webinar og hør om alle mulighetene som ligger i Microsoft 365.

Få mer ut av Microsoft 365 med et virtuelt skrivebord

Med Windows Virtual Desktop driftet av Visolit er du et steg nærmere en fullstendig skybasert og moderne, fleksibel virksomhet.

Få de beste forutsetninger for å lykkes sammen

Med vår fleksible tilnærming identifiserer vi forbedringspotensiale og nye muligheter til effektivt samarbeid.

Assess and plan
Steg 1:

Kartlegge og planlegge

Vi analyserer dagens oppsett og lager en plan for din digitale arbeidsplass.

Assess and plan
Steg 2:

Forbedre og implementere

Vi gjør alt fra små forbedringer til utrulling av enheter, brukeradopsjon og kontinuerlig styring av enheter og programmer.

Assess and plan
Steg 3

Administrere og optimalisere

Sikre at organisasjonen tar i bruk og anvender den digitale arbeidsplassen slik at du oppnår de fordelene du har planlagt for.

Hva sier våre kunder

 • "Ved å outsource hele IT-driften, drar vi nytte av å få impulser utenfra, har hele tiden tilgang på top-notch kunnskaper og kan trekke på de beste. Det er noe vi aldri ville ha oppnådd med in-house personer. " Frode Vatne, IT-sjef i Pelagia.
  Les hele historien
 • "Nettverkssystemet sikrer at vi kommuniserer, nettverket er hjernen og kartet som viser hvor all trafikk skal, og ruter trafikken dit. Nettverksløsningen er innovativ, og styrer sikkerhet på en helt annen og bedre måte enn tidligere". Marianne Gade Gørbitz, CIO i Color Line.
  Les hele historien
 • "Det er helt åpenbart at det er skjedd noe med effektiviteten etter at vi tok i bruk Microsoft Teams. Det fungerer utmerket for oss". Andreas Fagerheim, avdelingsleder ved Ovesen Elektriske AS.
  Les hele historien
 • "Endepunktssikkerhet er med “nomadiske brukere” den aller viktigste forsikringen vi har, og vi har tilgang til å kontrollere at dette er ivaretatt gjennom compliance-rapporter i Intune. Dette er fleksibiliteten enhver IT-avdeling ser etter, og som vi nå har." Dag Ove Valsgaar, CIO i VIEW Ledger.
  See the story

Alle ønsker seg en produktiv arbeidsdag

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med det beste utgangspunktet.