Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Den moderne arbeidsplassen

Digital Samhandling

Bruk av effektive digitale verktøy for å nå målene – sammen

Tilrettelegg for bedre samarbeid og kommunikasjon med smarte, digitale løsninger. Den digitale transformasjonen handler om å skape verdi og innovasjon på arbeidsplassen. Det er ikke antallet applikasjoner eller ipader som forteller hvor digitalisert din virksomhet er; det er mulighetene til mer effektiv gjennomføring som bidrar til den faktiske gevinsten.  

Skap et miljø hvor teknologi og mennesker kan jobbe sammen, og som legger til rette for bedre samarbeid og innovativ tenking. Vi kaller det Smarter Workplace – et miljø som lar dine medarbeidere jobbe slik de ønsker å jobbe. 

Digitale møterom og smart kommunikasjon

Digital samhandling handler om å gi din virksomhet muligheten til å gjennomføre mer effektive møter med Digitale Møterom. For å møte morgendagens behov for smart kommunikasjon og bedre samhandling, må dagens teknologi utnyttes 

Visolit hjelper deg med å se, og realisere, mulighetene ved deres møterom. Vi har kunnskapen som kreves for å kunne levere intelligente og moderne møterom som er tilpasset dagens teknologi – og morgendagens behov.  

Øk produktiviteten med Office 365 og Microsoft Teams

Microsoft har designet Office 365 til å møte ulike behov hos ulike virksomheter – alltid med det formålet å gjøre bedriften mer effektiv.  

Med Microsoft Teams, kan du skape et mer åpent, flytende og digitalt miljø. Dette er et separat Office 365-program som kan kjøres via internett. Slik kan dine medarbeidere enklere dele, kommunisere og samkjøre arbeidet på hvilken som helst enhet, uansett hvor de befinner seg. 

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.