Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Den moderne arbeidsplassen

Møteromsløsninger

StarLeaf - enkelt og brukervennlig

 

Mange sitter idag på hjemmekontor. Da er det viktig med gode verktøy og systemer som fungerer.

Har din virksomhet en løsning for videosamtaler, AdHoc og planlagte, chat og deling av innhold i dag ? StarLeaf gir deg anledning til å bruke sin app for online videomøter. Appen er intuitiv og enkel å bruke. Det fungerer hvor som helst, på hvilken som helst enhet, slik at du og dine ansatte kan samarbeide, dele og diskutere på en enkel måte.

StarLeaf-Preferred-Partner-Logo-Blue-RGB

LAST NED SJEKKLISTEN

Fra Skype for Business til Microsoft Teams
Ønsker du å flytte møteromsløsningen til Teams, men har allerede en løsning som du vil beholde? Vi kan gjennom vår partner Videonor levere en Teams Gateway.
Hvem kan dette passe for?

Innovative løsninger

møterom2

Møterommet består idag av like mye IT- som AV-relaterte produkter og det er systemene og infrastrukturen som blir avgjørende for samhandlingen. Fokus på kvalitet, integrasjon, innovasjon, produktutvikling, plattform og formater er avgjørende for et profesjonelt og brukervennlig møterom.

Vi leverer komplette møteromsløsninger til en rekke større bedrifter og organisasjoner i Norden. Leveranser omfatter komplette trådløse møterom,  auditorium, LED-vegger samt lyd- og bildeløsninger til kantiner.

Unngå møteromsløsninger som spiser av de ansattes tid
De første minuttene i et møte kan fort spises opp av oppkobling av teknisk utstyr. Vi har samlet 4 tips til hvordan du kan optimalisere og effektivisere møteromsløsningene du har.
Les mer
Hva vi kan gjøre for deg

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om våre møteromsløsninger, eller avtale tid for behovsanalyse? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.