Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Tjenester

Digital Transformation

 
needs a partner.

Utnytt mulighetene i digital transformasjon

Vi lever i en spennende tid der digitalisering åpner for nye muligheter hver dag. I Norge kaller vi det gjerne syvmilssteg. I internasjonal kontekst er det riktige uttrykket eksponentiell vekst. For oss handler det om når teknologien blir et springbrett for en så rask utvikling at det endrer alt.

 

Digitalisering av virksomheten innebærer omfattende og grunnleggende endringer på alle nivå – fra virksomhetens prosesser og ansatte til styring og teknologi. Ved å bli mer digitale kan selskaper tilby bedre tjenester til sine kunder, jobbe mer effektivt og skape nye produkter og løsninger.

 

Visolit har siden 1997 vært en solid aktør på denne endringsreisen. Vi har sett hva digitalisering kan bety for kundenes forretningsmodeller på godt og vondt. Vårt sterke fagmiljø på skyløsninger, sikkerhet, infrastruktur og integrasjoner gir deg som kunde unike forretningsmuligheter. Med våre sertifiserte prosjektledere og konsulenter får du en trygg reise fra behovsanalyse, implementering og videre i driftsfasen.

 


Every challenge needs a partner.

Hva er egentlig digital transformasjon?

BIs senter for digitalisering har følgende definisjon som er forklarende: “Digitalisering er transformasjonen fra IT som et støtteverktøy i virksomheten til å være en del av dens DNA. Det betyr at forretningsmodell, organisasjon og prosesser er designet med hensyn til å utnytte dagens og morgendagens teknologi.” 

Innovative og revolusjonerende

Visolit er en IT-leverandør som siden starten i 1997 har vært en del av en innovativ og revolusjonerende tid da digitalisering har  snudd alle forretningsmodeller på hodet. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste noe nær science fiction på den tiden.

focus-box-bottom
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.