Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Digital Transformation

Prosjektleveranser

Visolit håndterer større endringer og nye kundeprosjekter.

Slik jobber vår prosjektavdeling

 

Våre team har en grundig forståelse av kundenes spesifikke virksomhet, forretningsmål og behov. Vi jobber kontinuerlig for at kundene våre skal få best mulig utbytte av sine IT-investeringer, både for kunde og sluttbruker. Med bistand fra våre prosjektteam får du økonomiske besparelser, økt innovasjon og mer fornøyde sluttbrukere. Vårt motto er at uansett hvilke utfordringer kunden står ovenfor, er Visolit en partner å stole på.

Vi jobber tett med deg som kunde for at du skal få en best mulig løsning. Sammen ser vi på hvilke muligheter som er best for din bedrift, og går gjennom hvordan dagens løsning kan forbedres. Underveis får du direkte tilgang på gode tekniske ressurser, og du får direkte support, og kontinuerlig oppfølging av våre team.

For større endringer får du tildelt egen Change Manager, som holder i trådene og sørger for best mulig gjennomføring av ditt prosjekt. I øvrige prosjekter vil du få en prosjektleder, som vil passe på at prosjektet blir gjennomført på best mulig måte.

For alle prosjekter lages en prosjektplan, der vi beskriver hvilke faser vi skal gjennom sammen. For større prosjekter har vi forprosjekter for å avdekke endelig behov, deretter en implementeringsfase, testfase og oppstartsfase. Alt for å sikre best mulig prosjektgjennomføring og verdi for kunde.

 

Kompetanse - vår styrke, din trygghet

Vår viktigste ressurs er de dyktige ansatte, og vi jobber kontinuerlig med å følge med på trender, siste utvikling innen våre fagområder og beste praksis i bransjen. Samtidig satser vi alltid på viktige partnersamarbeid for å være kundens viktigste kontaktpunkt for ny kompetanse. Våre ansatte er høyt sertifiserte  og legger sin stolthet i å være oppdatert på kunnskap.

Pionerer

Innovative og revolusjonerende

Visolit er en IT-leverandør som siden starten i 1997 har vært en del av en innovativ og revolusjonerende tid da digitalisering har  snudd alle forretningsmodeller på hodet. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste noe nær science fiction på den tiden.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen finner vi ut hvordan vår prosjektavdeling kan bistå i dine prosjekter