Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Digitalisering av forretningsprosesser

Consulting

Alle vil til skyen,
men mange trenger hjelp på veien dit.

Vi bygger bro mellom virksomhetsmål og teknologi

Vi hjelper deg å kartlegge mulighetene i dagens løsninger og synliggjør fremtidige forretningsmuligheter ved å gi råd om veien videre. Våre konsulenter og rådgivere står fjellstøtt på et solid kompetanse- og erfaringsgrunnlag fra flere tiår med drift og skytjenester.

Vi kombinerer høy teknisk fagkompetanse med solid forretningsforståelse og bidrar til at din virksomhet får optimal utnyttelse av IT-investeringene. Med våre høyt sertifiserte konsulenter får du en verdifull sparringspartner som kommer raskt i gang og tilfører verdi fra dag én.

Vår visjon er å forstå hva hver enkelt kunde ønsker å oppnå. Kun da kan vi skape den funksjonelle og strategiske helheten som kreves for at teknologi blir kraften som driver din virksomhet fremover.

Every challenge needs a partner!

Vår kompetanse og sertifisering er din trygghet!

Våre seniorkonsulenter er høyt sertifisert innenfor Microsoft, Oracle, vmWare, Citrix og sikkerhet.

Samtidig er de svært dedikerte til utvikling av både egen og andres kompetanse. De drives av å teste det nyeste av det nye og sette sammen miljøer som optimaliserer din IT-hverdag.

Sikre deg de beste rådene på din digitaliseringsreise

 

Med Visolit som partner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert IT som en tjeneste siden før sky i det hele tatt ble et begrep. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag sikrer tusenvis av kunder en fordel i sitt marked. 

For oss handler det om å se helheten i hva kunden ønsker å oppnå. Da gjelder det å ta valg basert på både eget IT-miljø og bedriftens forretningsmål. Denne helheten ser våre konsulenter!
Les: Hvordan sørge for sikre og lønnsomme skytjenester?

Les mer om vår spesialkompetanse her:

Skyreisen

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi har en velprøvd metode for hvordan vi jobber med hver enkelt kunde. Sammen setter vi oss inn i deres nå-situasjon og lager forslag til plan for både optimalisering og nye muligheter.