Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Fleksible skytjenester

Optimaliserte skytjenester for økt konkurransekraft

Vi hjelper deg å synliggjøre mulighetene i skyen og hjelper deg på veien dit med implementering etter beste praksis, administrasjon, kontinuerlig optimalisering, overvåking og support. 

Våre konsulenter og rådgivere har solid kompetanse- og erfaring fra flere tiår med drift og skytjenester.

Hvorfor flytte til skyen?

For å sikre at du får konkurransefordeler med dine IT- investeringer, er det naturlig å vurdere migrering til skybaserte løsninger. Du vil få større fleksibilitet, lavere kostnader, økt sikkerhet og bedre ytelse for programmene og tjenestene dine. 

 

Fleksibilitet
Ditt virtuell datasenter kan bli større, raskere og mer fleksibelt enn hva som er mulig å få til i et tradisjonelt datasenter. Full skalerbarhet, opp og ned, etter behov.

Betal kun for det du bruker
I motsetning til tradisjonelle datasentre,
betaler du kun for de ressursene du bruker. Det er  kostnadseffektivt!

Bedre ytelse
En ren skyløsning basert på Microsoft Azure gir bedre ytelse for din applikasjoner enn trafisjonelle datasenter, og er samtidig lettere å optimalisere for maksimal utnyttelse av tilgjengelige resursser.

Sikkerhet
Ved å migrere til Microsoft Azure vil dine data ha samme databeskyttelse og sikkerhetsnivå som multinasjonale selskaper benytter. Det gir deg høy grad av sikkerhet, uten at du behøver å betale noe ekstra.

Overgangen til skyen krever nøye planlegging og strategi

Våre konsulenter og rådgivere står fjellstøtt på et solid kompetanse- og erfaringsgrunnlag fra flere tiår med drift og skytjenester.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.