Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

 

gPower ACE

 

gPower ACE er spesielt tilpasset Architecture, Construction and Engineering. En av hovedutfordringene for arkitektur, bygg og ingeniørvirksomhet er krav til grafikkytelse, flyt i applikasjonene og samarbeid mellom flere parter i prosjekter. 

Den tradisjonelle løsningen for high-end brukere er en kraftig arbeidsstasjon under pulten på kontoret. En slik løsning gjør brukeren stasjonær og bundet til kontoret og pulten sin.

gPower ACE-1De fleste brukere ønsker mobilitet og fleksibilitet, og en lett laptop med god batterikapasitet. Disse enhetene har sjelden ressursene til å levere god nok ytelse for å kunne jobbe effektivt, uten å gå på kompromis med mobilitet. Brukerne er ofte avhengige av å lagre prosjekt lokalt på maskinen, noe som setter sikkerheten på prøve.

gPower ACE desktopen kjører som en virtuell maskin (VDI) i et datasenter med god redundans, mengder av ressurser og høy kapasitet i alle ledd. Dette sikrer svært god ytelse, håndterer datamengdene og grafikkytelsen som forventes, i tillegg til sikkerhet rundt lagring av prosjekter. På denne Windows 10 virtuelle desktop’en kjører de krevende applikasjonene.

Eksempel på applikasjoner

• Autodesk Suite (Revit, Inventor, AutoCAD)
• Solidworks Suite
• Gemini Terrain by Powell
• Trimble Novapoint
• Solibri (BIM)
• Pix4D Suite

High Peformance Cloud

Skapt for krevende applikasjoner

Les mer
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.