Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

 

gPower GEO

 

gPower GEO er spesielt tilpasset geologi og geofysikk. En av hovedutfordringene for bedrifter innen geologi og geofysikk er gjerne enorme mengder med data som skal prosesseres, analyseres og tolkes.  

Den tradisjonelle løsningen for high-end brukere er en kraftig arbeidsstasjon under pulten på kontoret. En slik løsning gjør brukeren stasjonær og bundet til kontoret og pulten sin.

gPower_G&GDe fleste brukere ønsker mobilitet og fleksibilitet, og en lett laptop med god batterikapasitet. Disse enhetene har sjelden ressursene til å levere god nok ytelse eller håndtere datamengden for å kunne jobbe effektivt, uten å gå på kompromis med mobilitet.

gPower GEO desktop kjører som en virtuell maskin (VDI) i et datasenter med god redundans, mengder av ressurser og høy kapasitet i alle ledd. Dette sikrer svært god ytelse, håndterer datamengdene og grafikkytelsen som forventes, i tilegg til sikkerhet rundt lagring av prosjekter. På denne Windows 10 virtuelle desktop’en kjører de krevende applikasjonene.

Eksempel på applikasjoner

• Schlumberger Suite (Petrel, Eclipse, Intersect, Techlog, OFM)
• CGG Hampson Russel
• Ellis Paleoscan
• Geoteric
• Palisade Suite (@Risk)
• IPM Suite Petroleum Experts
• tNavigator by Rock Flow Dynamics

High Performance Cloud

Skapt for krevende applikasjoner

Les mer
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.