Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

High Performance Cloud

Skapt for krevende applikasjoner

Mange bedrifter har applikasjoner som krever høy ytelse og sikkerhet, samtidig som applikasjonene skal være tilgjengelige på en hvilken som helst arbeidsstasjon eller enhet.

Visolits gPower er en High Performance Cloud plattform for å kjøre krevende applikasjoner fra skyen, levert som en tjeneste. Den støtter alle 3D-applikasjoner som befinner seg i marked for konstruksjon, engineering og prosessering, samt fagapplikasjoner innen olje og gass.

I dagens situasjon vil mange være påvirket av begrensninger samfunnet opplever. For dem som ikke kan møte på kontoret og har arbeidsstasjonen stående fast der, vil det bli utfordrende å få gjort nødvendig arbeid i prosjekter under leveranse.

Visolit har tilgjengelig kapasitet i vår gPower plattform, klar til å levere 3D kapable skrivebord som kan tilpasses akutte behov for arbeid uavhengig av lokasjon. Vi kan tilgjengeliggjøre dedikerte miljø for deg som har utfordringer med dagens situasjon.

 

Da alle behov er forskjellige med tanke på sikkerhet, kapasitet og ytelse, ber vi interesserte ta kontakt for å diskutere mulighetene.

Jeg ønsker å vite mer om gPower

gpower-logo-vector-black-blue-text-horizontal

 Tett samarbeid

En av de viktigste suksesskriteriene for gPower, er et tett samarbeid med våre kunder for å videreutvikle tjenesten. Vi ønsker å være en partner som gjør at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet, mens vi sørger for at dere har IT-systemer som muliggjør innovasjon og videreutvikling.

Høy ytelse

gPower- gir din bedrift 3D-applikasjoner på virtuell desktop, med høy ytelse og sikkerhet, samtidig som brukerne kan jobbe fra hvilken som helst enhet! Både utseende og opplevelsen av desktopen er den samme som for en vanlig bærbar maskin eller stasjonær PC, men med optimalisert ytelse og kraft!

Lønnsomt

Mange virksomheter bruker tunge 3D grafiske applikasjoner, som er tilgjengelig via lokale arbeidsstasjoner. Dette kan kreve dyre arbeidsstasjoner eller laptop’er, noe som øker kompleksiteten da filer må synkroniseres lokalt. gPower er løsningen for deg som trenger 3D-applikasjoner med høy ytelse og sikkerhet til lavere kostnader!

gPower er fleksibilitet satt i system


Kjernen i gPower er selve gPower desktop`en, som leveres som et virtuelt skrivebord (VDI). Det er på denne Windows 10 maskinen den tyngre jobben blir gjort. Leveransen er vanligvis fra et av våre datasentre, men kan også leveres i kundens datasenter eller som en hybrid løsning. «gPower er fleksibilitet satt i system!»

Oppetid og optimalisering

Produksjonstid og oppetid er alfa og omega for virksomheter som lever av å produsere løsninger for sine kunder. Derfor monitorerer vi i gPower alle applikasjoner og ytelser kontinuerlig for å sikre optimalisering.

gPower er skalerbar, og du kan med et tastetrykk øke eller nedskalere ytelsen etter behov. Krav til båndbredde er lav, da den virtuelle desktop streamer skjermbilde. Dette gir mindre behov for nettverk og internettkapasitet, noe som også sparer deg for kostnader. Dine brukere kan også jobbe fra hvilken som helst enhet med nettilgang, og du trenger ikke investere i dyr hardware. Du kan fint bruke dagens 4G, og selvfølgelig fremtidens 5G, for å benytte gPower.

Sikkerhet og mobilitet

gPower gir deg høy sikkerhet og sikrer at produksjon og data vil opprettholdes om du skulle rammes av hardware-havari eller tyveri. Filer og 3D-modeller befinner seg alltid i vår skyløsning. Data synkroniseres aldri ned til sluttbrukers utstyr.

Løsningen kjører i et av de sikreste datasenterene i Europa, Green Mountain, og all prosessering foregår i datasenteret, noe som bidrar til å øke sikkerheten for hele organisasjonen. Den eneste dataen som går ut av datasenteret er streaming av bildet. Plattformen er tilgjengelig fra «Any Device», noe som sikrer at produksjonen opprettholdes om laptop’en skulle bli ødelagt eller stjålet. Mobiliteten i gPower er høyt verdsatt av alle som ønsker muligheten for hjemmekontor eller er mye på reise.

gPower er fleksibilitet satt i system

Kostnadskontroll, fleksibilitet og full oversikt

Høy ytelse og sikkerhet krever, i en tradisjonell løsning, ofte betydelige investeringer

I gPower er dette løst ved å tilpasse performance profiler etter behov, og avregnes etter gjennomsnittlig forbruk per måned. 

Les mer

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg å finne riktig kombinasjon av skyløsninger basert på dine forretningsmål.