Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

 

Kostnadskontroll, fleksibilitet og full oversikt 

Høy ytelse og sikkerhet krever ofte betydelige investeringer i hardware og nødvendig nettverkskapasitet. Dine sluttbrukere er også bundet til sin arbeidsstasjon, og er begrenset av dens plassering og ytelse. gPower tar arbeidsstasjonen ut av problemstillingen ved å erstatte dette med en virtuell dekstop (VDI) som er spesialtilpasset og optimalisert for 3D-applikasjoner. 

gPower gir tilpasset ytelse til både bruker og applikasjon. Våre monitoreringsverktøy gjør at vi enkelt fastsette hvilke ressurser applikasjonen faktisk trengerDe ulike Performance-profilene er basert på statistikk og erfaring, og en bruker kan skifte profil i løpet av noen få minutter. Dette gjør at du alltid kan få riktig ytelse og applikasjoner til ditt bruk.  

Automatiserte rapporter gir deg full oversikt og trender på faktura, supportsaker, oppetid på tjenester, forbruk, hendelser og prosjekter. Fakturering er basert på gjennomsnittlig bruk gjennom måneden, noe som gir god oversikt og kostnadskontroll for deg som kunde.

Administrasjon av gPower
- enkelt og fleksibelt

Dette gir en rekke fordeler:

• Forutsigbar kostnad over tid.
• Alltid nok ytelse tilgjengelig raskt
• Ingen større CapEx investeringer ved nye brukere eller prosjekter
• Fleksibilitet til å redusere kost når ytelsesbehov reduseres

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg å finne riktig kombinasjon av skyløsninger basert på dine forretningsmål.