Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Industry Innovation


needs a partner.

Teknologi som konkurransekraft

Virksomheter som kombinerer god forretningsforståelse med IT-kompetanse, samtidig som de evner å være innovative vinner kundene. Mange av disse selskapene har valgt Visolit i jakten på økt konkurransekraft.

Vi starter alltid med å bli godt kjent med kunden. Hva er deres visjon og forretningsmål, hvem er deres kunder og hvilket marked opererer dere i? Hvordan ser organisasjonen ut?

I denne dialogen danner vi grunnlaget for å ta riktige beslutninger, til rett tid og sammen skape varig endring. Teknologien er verktøyene vi bruker for å oppnå målene våre. Resten er opp til hvordan vi samarbeider, deler og utvikler kompetanse.

Innovative og revolusjonerende

Visolit er en IT-partner som siden starten i 1997 har vært en del av en innovativ og revolusjonerende tid da digitalisering har  snudd alle forretningsmodeller på hodet. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste noe nær science fiction på den tiden.

focus-box-bottom
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.