Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bransjer

Bygg, Håndverk & Anlegg

 

Digitalisering av byggebransjen er i  gang – men det kreves enda større innsats for å nå lønnsomhetsmålet

Byggebransjen står for ikke mindre enn 14% av den totale omsetningen i norsk næringsliv. Selv om digitaliseringen i byggebransjen er i full gang, kreves det likevel en langt større satsing for å forbedre lønnsomheten og effektiviteten – dersom målet om at byggekostnadene skal reduseres med 20% innen 2020 skal nås.

Gjennom Bygg21, et samarbeid mellom byggebransjen og myndighetene, har det nemlig blitt satt et mål om at næringen (bygg-, anlegg- og entreprenørbransjen) skal spare minst 125 milliarder i løpet av 2020 ved hjelp av digitalisering. Samtidig skal produktivitet, kvalitet og bærekraft bli bedre.

Hvordan? Ved å finne nye og bedre måter å jobbe på; automatisere og effektivisere prosesser; og legge til rette for bedre samhandling.

Digital samhandling som reduserer byggekostnadene

1 av 3 entreprenører i Norge opplever at de ikke har IT løsninger som møter deres utfordringer – så hvordan kan virksomheter gå frem for å oppnå bedre digital prosjektering, en digital byggeplass og digital bygning?

“Bare samhandling alene har et potensial å redusere byggekostnadene med inntil 7 prosent, et potensial vi ikke kan nå uten offensiv bruk av digitale løsninger.” – Sverre Tiltnes, Direktør i Bygg21.

Manuelle prosesser må automatiseres og effektiviseres, og det må tilrettelegges for en enklere arbeidshverdag for IT-brukerne.

Visolit har gjort IT-drift enklere og mer kostnadseffektivt for en rekke av landets største entreprenører i en årrekke. Våre samarbeidspartnere bygger hus, lager veier, oppfører næringsbygg, og det meste annet innen bygg og anlegg.

Vi hjelper dem med å effektivisere hverdagen til den enkelte bruker gjennom å skape bedre samhandling og kommunikasjon, og automatiserer prosesser slik at hver enkelt medarbeider får mer tid til verdiskapning.

Hvorfor benytte Visolit:

1

 Erfaring

TeleComputing har lang og bred erfaring med IT-drift i Norden. Vi har flere suksessrike aktørene i entrenørbransjen som benytter våre løsninger.

I tillegg har vi interne ressurser som er eksperter på IT-behovene til denne bransjen. Her snakker vi om viktige verktøy for prosjektplanlegging og prosjektledelse.


Stordriftsfordeler

Vi kjenner godt til programvaren som brukes i butikker og logistikk virksomheter, og de spesielle behovene for større kjeder med mange filialer. 

Hvis det er behov for spesielle løsninger har vi ofte utviklet lignende systemer før som vi kan basere videre utvikling på. På denne måten blir skreddersøm både billigere og tryggere.

 

 
3

Rammeavtaler

 Vi har lang erfraring med applikasjonene og oppsettene du som håndtverkerbedrift trenger, som f.eks Handyman, Visma Contracting, Cordel, Febdok og Speedy Craft.

Gjennom rammeavtalen vi har med din elektrokjede, får du som medlem tilgang til en komplett IT-driftsløsning ferdig driftet til storkundepris.
24/7 tjenestebasert løsning

Rammeavtaler med de største elektrokjedene

IT er kanskje ikke det du tenker mest på i hverdagen, men systemer du kan stole på er essensielt for at hverdagen som el-bedrift skal gå smidig. Visolit har i flere år vært foretrukket IT-partner for EL-PROFFEN, Sikringen og Elfag, og har lang erfraring med applikasjonene og oppsettene du som håndtverkerbedrift trenger, som eksempelvis Handyman, Visma Contracting, Cordel, Febdok og Speedy Craft.

Gjennom avtalen med elkjedene får medlemmer tilgang til en komplett IT-driftsløsning ferdig driftet til storkundepris.

Les mer om vår IT-leveranse til EL-PROFFEN

 

Hva sier våre kunder?

"Hellvik Hus har vært kunde av Visolit i mange år, noe som har frigjort ressurser til å videreutvikle vår kjernevirksomhet. Vi føler oss veldig trygge på sikkerheten i IT-driftløsningen, og vi er godt fornøyde med oppetiden."
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat

I Visolit avstemmer vi forventninger. Vi er profesjonelle og lønnsomme for våre kunder og oss selv. Våre løsninger gjør IT enkelt og skaper merverdi for våre kunder.