Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Utvid din kunnskapsbase

Inspirasjon

Filter by topic
Guide

Slik gjennomfører du din skyreise

Vår erfaring er at mange bedrifter ønsker å styrke sin kompetanse på bruk av skytjenester. Denne guiden er skrevet for dere.

Sjekkliste

7 steg for å etablere en hybrid arbeidsplass

En fleksibel arbeidsplass stiller helt nye krav og behov til teknikk og smarte løsninger innen IT.

Webinar

La dine data gjøre jobben for deg med Power BI - vi lærer deg hvordan!

Se vårt webinar og lær hvordan du får full innsikt med Power BI . Vi viser deg hvordan du kan samle dine forretningsdata, og transformere dem til verdifull innsikt som lett kan deles. Du vil også lære hvordan du lager personlige dashbord og rapporter med interaktivt og forståelig visuelt oppsett.

Hvordan automatisere fordeling av serviceressurser og oppdrag slik at kunden får den beste servicen?

I dette webinaret får du innsikt i hvordan Microsoft Dynamics 365 Feltservice kan hjelpe din virksomhet til å yte den beste servicen og bidra til økt kundetilfredshet. Med Feltservice kan håndverks-, produksjon og servicebedrifter utføre en automatisert service og arbeidshverdag.

Sjekkliste

Utnytter du sikkerhetspotensialet med Microsoft 365?

For å gjøre det enklere for deg å ivareta sikkerheten i din virksomhet har vi laget en sjekkliste som dekker de 8 viktigste områdene du må ha kontroll på. 

Sjekkliste

Sjekkliste for digital forretningsutvikling

Rollen som IT-direktør har utviklet seg mye de siste årene, fra å være operativ til å bli en strategisk viktig rolle for en hel bedrifts digitale forretningsutvikling. Sørg for at du kan bidra til å drive denne utviklingen på best mulig måte!

Whitepaper

Teknologitrender som vil prege 2021

I året som kommer vil ny teknologi utvikle seg raskere enn noen gang. Last ned vårt whitepaper om hvilke teknologitrender som vil prege norske virksomheter i 2021 og sørg for at du holder deg oppdatert.

Whitepaper

Alt du trenger til skyreisen

Vi vet at veien mot en helhetlig skystrategi kan kjennes lang. Derfor har vi laget en oversikt over hvilke steg du må ta for å bli en mer moderne, skybasert virksomhet.

I guiden får du konkrete råd om hva du bør tenke på når stadig flere applikasjoner flyttes til skyen.

Webinar

Få kontroll på IT-innkjøpene med livsløpskonsept

Med Client as a Service fra Visolit får du et fleksibelt livsløpskonsept for dine klienter. I webinaret lærer du mer om Client as a Service og hvordan du sikrer bedre kontroll på både inventar og kostnader i din virksomhet.

Webinar

Hvordan tilrettelegge for effektiv og sikker drift i skyen

Få innsikt i hvordan Visolit Cloud Operations tilrettelegger for effektiv og sikker drift. Vi går igjennom to av våre kundeleveranser med fokus på design, monitorering og valg av verktøy. Et miljø uten styring kan fort påløpe høye kostnader. Derfor deler vi også våre erfaringer med kostnadsreduserende tiltak for å ivareta styring av IT-miljøet.

Webinar

gPower-Fremtidens arbeidsplass for deg som jobber med tunge applikasjoner

Mange bedrifter har applikasjoner som krever høy ytelse og sikkerhet, samtidig som applikasjonene skal være tilgjengelige på en hvilken som helst arbeidsstasjon eller enhet. I dette webinar viser vi deg mulighetene og hvordan fremtidens arbeidsplass kan være for den digitale ingeniør. 
Webinar

Visolit LiveTalk: Cloudskolen del 3

I siste del av Cloudskolen vil vi snakke om de vanligste drivkrefter for at man velger Cloud og anledninger man IKKE velger Cloud. Og til slutt hvilke alternativer finnes når man ikke kan velge Public Cloud.

Webinar

Visolit LiveTalk: Cloudskolen del 2

Denne gang går vi igjennom leveransemodell,  tjenestemodeller,  hvem og hva påvirker valg av løsning og hvorfor velger man de ulike løsningene?
Webinar

Visolit LiveTalk: Cloudskolen del 1

Hva er egentlig cloud? I Cloud-skolens første webinar der vi tar for oss definasjon og forklaring av cloud, hvordan kommunisere og tydeliggjør budskapet best mulig for andre og avdekke vanlige myter rundt cloud.

Webinar

Snarvei til økt sikkerhet med Microsoft 365

Få en innføring i hvordan du kan ivareta sikkerheten i din virksomhet, tilpasset et moderne arbeidsett. Ved hjelp av eksempler og korte demoer, får du et godt inntrykk av hvordan din virksomhet kan ta i bruk sikkerhetstjenestene.

Webinar

Læringspunkter fra en heldigital arbeidshverdag

Hjemmekontoret har gått fra å være unntak til fast arbeidsplass. Hvilke konsekvenser har dette hatt for vår måte å jobbe på?
Vi går gjennom følgende:
- Forbedret sikkerhet
- Bedre brukeropplevelser
- Lavere kostnader

Webinar

Hvordan kan du øke IT-sikkerheten i din virksomhet

I webinaret tar vi opp hvilke angrepsmetodikker som er økende og hvilke anbefalte tiltak alle virksomheter bør innføre for å være best mulig rustet.

Whitepaper

Få oversikt over virksomhetens IT-miljø

Vi har laget en guide for hvordan du får oversikt over din virksomhets IT-miljø og hvordan du kan legge en strategi som hjelper deg med å rydde opp og øke innovasjonstakten.

Workshop

Kostnadsfritt workshop om sikkerhet i din bedrift

Vi gir deg mulighet til 2 timers workshop, hvor vi med utgangspunkt i din bedrift ser på mulighetene i Microsoft 365 og deres sikkerhetsløsninger.

Kundehistorier

Kundenes egne historier: "Slik bruker vi teknologi som konkurransekraft"

Ekte kundehistorier - ekte resultater! Les våre kunders egne historier om hvordan skytjenester har løftet deres forretning. 

Study case

Datasentre i en "as-a-service"- fremtid

Vi moderniserer hele tiden våre lagrings- og sikkerhetsløsninger slik at vi kan sikre at alle våre kunder får god beskyttelse og rask tilgang til sine data.

eBok

5 grunner til at et nytt nettverk kan være løsningen på dine utfordringer.

Vi har laget en e-bok som beskriver de vanligste utfordringene virksomheter har. Lese mer om årsakene og få mange gode tips til hvordan et nytt nettverk kan løse utfordringene dine.

Håndbok

IT-sjefens håndbok: Få det beste teamet med Teams

Vi har laget en håndbok med praktiske og strategiske råd for hvordan du kan få det beste teamet ved å bruke Teams.

Webinar

Visolit LiveTalk: Best from Ignite

I november reiste 11 personer fra Visolit for å delta på Microsoft Ignite i Orlando, Florida – årets største teknologihappening!

To av deltakerne skal i LiveTalk fortelle mer om hvilke nyheter som kommer, forandringer og ikke minst - det beste fra Ignite!

Webinar

Visolit Livetalk: Neste steg i din skyreise

Det blir ofte sagt at planlegging er halve jobben, og slik er det også med skyreisen! Vi tar deg gjennom det viktige mulighetsrommet, og gir deg råd for veien videre.

Webinar

Visolit Livetalk: Born in the cloud

Få tilgang til LiveTalk-sending, denne gang med tema "Born in Cloud - muligheter i skyen" og hvordan skytjenester kan kickstarte din digitale transformasjon. 

Sjekkliste

Sjekkliste: slik velger du riktig teknologipartner

Uansett hvor langt dere har kommet i prosessen med å digitalisere selskapet, har du kanskje oppdaget at det er veldig mye som må gjøres og at dere trenger bistand. Men hvordan skal du finne den riktige teknologipartneren?

Whitepaper

Whitepaper: best practices for en IT-ansvarlig

Vi har utarbeidet en guide til deg som IT-ansvarlig som gir deg 5 konkrete best practices for å sikre at din bedrift stiller sterkere på markedet ved hjelp av digitalisering.

Business case

Business case

En 15 minutters presentasjon av et business case kan sikre deg den solide investeringen du vet at selskapet trenger for å øke konkurransekraften.

Infographic

Infographic: trender for digitalisering

Sørg for at din bedrift har de riktige verktøyene. Last ned vår infographic, og få med deg de største trendene for digitalisering fremover.