Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Utvid din kunnskapsbase

Inspirasjon

Filter by topic
Webinar

Hvordan kan du øke IT-sikkerheten i din virksomhet

I webinaret tar vi opp hvilke angrepsmetodikker som er økende og hvilke anbefalte tiltak alle virksomheter bør innføre for å være best mulig rustet.

Webinar

Læringspunkter fra en heldigital arbeidshverdag

Hjemmekontoret har gått fra å være unntak til fast arbeidsplass. Hvilke konsekvenser har dette hatt for vår måte å jobbe på?
Vi går gjennom følgende:
- Forbedret sikkerhet
- Bedre brukeropplevelser
- Lavere kostnader

Webinar

Snarvei til økt sikkerhet med Microsoft 365

Få en innføring i hvordan du kan ivareta sikkerheten i din virksomhet, tilpasset et moderne arbeidsett. Ved hjelp av eksempler og korte demoer, får du et godt inntrykk av hvordan din virksomhet kan ta i bruk sikkerhetstjenestene.

Visolit LiveTalk: Cloudskolen del 1

Hva er egentlig cloud? I Cloud-skolens første webinar der vi tar for oss definasjon og forklaring av cloud, hvordan kommunisere og tydeliggjør budskapet best mulig for andre og avdekke vanlige myter rundt cloud.

Webinar

Visolit LiveTalk: Cloudskolen del 2

Denne gang går vi igjennom leveransemodell,  tjenestemodeller,  hvem og hva påvirker valg av løsning og hvorfor velger man de ulike løsningene?
Webinar

Visolit LiveTalk: Cloudskolen del 3

I siste del av Cloudskolen vil vi snakke om de vanligste drivkrefter for at man velger Cloud og anledninger man IKKE velger Cloud. Og til slutt hvilke alternativer finnes når man ikke kan velge Public Cloud.

Webinar

Visolit LiveTalk: Best from Ignite

I november reiste 11 personer fra Visolit for å delta på Microsoft Ignite i Orlando, Florida – årets største teknologihappening!

To av deltakerne skal i LiveTalk fortelle mer om hvilke nyheter som kommer, forandringer og ikke minst - det beste fra Ignite!

Webinar

Visolit Livetalk: Neste steg i din skyreise

Det blir ofte sagt at planlegging er halve jobben, og slik er det også med skyreisen! Vi tar deg gjennom det viktige mulighetsrommet, og gir deg råd for veien videre.

Webinar

Visolit Livetalk: Born in the cloud

Få tilgang til LiveTalk-sending, denne gang med tema "Born in Cloud - muligheter i skyen" og hvordan skytjenester kan kickstarte din digitale transformasjon. 

Webinar

Visolit LiveTalk: Hvordan bør du sikre deg i skyen?

Vi gir deg konkrete eksempler og tips, og forteller mer om våre tjenester innen Cyber Security. Chat med våre Azure-rådgivere og sikkerhetsrådgivere en-til-en under sendingen. 

Webinar

Visolit Livetalk: Sikkerhet

Sammen med Wiggo Wilhelmsen, Cyber Security Director i Visolit, tar vi deg gjennom dagens trusselbilde for moderne bedrifter, og hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i egen bedrift.