Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Utvid din kunnskapsbase

Inspirasjon

Filter by topic
Guide

Slik gjennomfører du din skyreise

Vår erfaring er at mange bedrifter ønsker å styrke sin kompetanse på bruk av skytjenester. Denne guiden er skrevet for dere.

Sjekkliste

7 steg for å etablere en hybrid arbeidsplass

En fleksibel arbeidsplass stiller helt nye krav og behov til teknikk og smarte løsninger innen IT.

Sjekkliste

Utnytter du sikkerhetspotensialet med Microsoft 365?

For å gjøre det enklere for deg å ivareta sikkerheten i din virksomhet har vi laget en sjekkliste som dekker de 8 viktigste områdene du må ha kontroll på. 

Sjekkliste for digital forretningsutvikling

Rollen som IT-direktør har utviklet seg mye de siste årene, fra å være operativ til å bli en strategisk viktig rolle for en hel bedrifts digitale forretningsutvikling. Sørg for at du kan bidra til å drive denne utviklingen på best mulig måte!

Whitepaper

Teknologitrender som vil prege 2021

I året som kommer vil ny teknologi utvikle seg raskere enn noen gang. Last ned vårt whitepaper om hvilke teknologitrender som vil prege norske virksomheter i 2021 og sørg for at du holder deg oppdatert.

Whitepaper

Få oversikt over virksomhetens IT-miljø

Vi har laget en guide for hvordan du får oversikt over din virksomhets IT-miljø og hvordan du kan legge en strategi som hjelper deg med å rydde opp og øke innovasjonstakten.

Workshop

Kostnadsfritt workshop om sikkerhet i din bedrift

Vi gir deg mulighet til 2 timers workshop, hvor vi med utgangspunkt i din bedrift ser på mulighetene i Microsoft 365 og deres sikkerhetsløsninger.

Kundehistorier

Kundenes egne historier: "Slik bruker vi teknologi som konkurransekraft"

Ekte kundehistorier - ekte resultater! Les våre kunders egne historier om hvordan skytjenester har løftet deres forretning. 

Study case

Datasentre i en "as-a-service"- fremtid

Vi moderniserer hele tiden våre lagrings- og sikkerhetsløsninger slik at vi kan sikre at alle våre kunder får god beskyttelse og rask tilgang til sine data.

eBok

5 grunner til at et nytt nettverk kan være løsningen på dine utfordringer.

Vi har laget en e-bok som beskriver de vanligste utfordringene virksomheter har. Lese mer om årsakene og få mange gode tips til hvordan et nytt nettverk kan løse utfordringene dine.

Håndbok

IT-sjefens håndbok: Få det beste teamet med Teams

Vi har laget en håndbok med praktiske og strategiske råd for hvordan du kan få det beste teamet ved å bruke Teams.

Sjekkliste

Sjekkliste: slik velger du riktig teknologipartner

Uansett hvor langt dere har kommet i prosessen med å digitalisere selskapet, har du kanskje oppdaget at det er veldig mye som må gjøres og at dere trenger bistand. Men hvordan skal du finne den riktige teknologipartneren?

Whitepaper

Whitepaper: best practices for en IT-ansvarlig

Vi har utarbeidet en guide til deg som IT-ansvarlig som gir deg 5 konkrete best practices for å sikre at din bedrift stiller sterkere på markedet ved hjelp av digitalisering.

Business case

Business case

En 15 minutters presentasjon av et business case kan sikre deg den solide investeringen du vet at selskapet trenger for å øke konkurransekraften.

Infographic

Infographic: trender for digitalisering

Sørg for at din bedrift har de riktige verktøyene. Last ned vår infographic, og få med deg de største trendene for digitalisering fremover.