Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Tjenester

Intelligent Cloud


needs a partner.

Intelligent Cloud er vår måte å levere skytjenester på

 

Med intelligente skytjenester mener vi at valg av løsning alltid skal understøtte dine spesifikke forretningsmål. I dag finnes det mange muligheter innenfor drift og skytjenester. Muligheter og konkurransefortrinn på den ene siden. Forvirring og risiko for å ta feil valg på andre siden.

Med Visolit som partner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert IT som en tjeneste siden tiden før sky i det hele tatt ble et begrep. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag sikrer tusenvis av kunder en fordel i sitt marked. Samtidig er vi en dedikert partner som bruker mye tid og ressurser på å teste det nyeste av det nye og sette sammen miljøer som optimaliserer din IT-hverdag.

Vår visjon er å forstå hva hver enkelt kunde ønsker å oppnå. Kun da kan vi skape den funksjonelle og strategiske helheten som kreves for at teknologi blir kraften som driver din virksomhet fremover.

Every challenge needs a partner.

 

Pelagia sin Skyreise
Det å effektivisere bedriftens systemer og prosesser ved å investere i skybaserte løsninger kan gi mange fordeler, men hvordan flytter du bedriftens viktigste forretningssystem ut i skyen?
Les mer om Pelagia sin Reise til skyen

Innovative og revolusjonerende

Visolit er en IT-leverandør som siden starten i 1997 har vært en del av en innovativ og revolusjonerende tid da digitalisering har  snudd alle forretningsmodeller på hodet. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste noe nær science fiction på den tiden.

focus-box-bottom
Finn ut hva vi kan få til sammen

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.