Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Intelligent Cloud

Hybrid Cloud

Ja takk, begge deler.
Hvorfor ikke velge det
beste fra begge verdener?

Hybride skytjenester er på ingen måte et kompromiss

Det handler om å ta valg basert på både eget IT-miljø óg bedriftens forretningsmål. I Visolit har vi lang erfaring med å se akkurat denne helheten – en erfaring du som kunde alltid vil nyte godt av.

Med hybride skytjenester mener vi å ta de beste egenskapene fra offentlige skytjenester og kombinere med det beste fra den private skyen. Mange vi snakker med kan mye om både fordeler og ulemper ved ulike typer skytjenester: Sikkerhet, fleksibilitet og tilgjengelighet er ord som ofte går igjen.

Nøkkelen er å finne den riktige kombinasjonen for din bedrift, basert på dine forutsetninger og forretningsmål. Den nøkkelen har vi. Og med våre gjennomprøvde prosesser for implementering, migrering og brukeradopsjon åpner vi døren og tar deg helt frem til mål.

Velger du en hybrid skyløsning får du også hybride resultater: Best mulig kvalitet på ditt IT-miljø, og størst mulig lønnsomhet for din forretning.

Every challenge needs a partner!

Vår kompetanse og sertifisering er din trygghet!

Våre seniorkonsulenter er høyt sertifisert innenfor Microsoft, Oracle, vmWare, Citrix og sikkerhet. Samtidig er de svært dedikerte til utvikling av både egen og andres kompetanse. De elsker å teste det nyeste av det nye og sette sammen miljøer som optimaliserer din IT-hverdag.

Med Visolit som partner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert IT som en tjeneste siden før sky i det hele tatt ble et begrep. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag sikrer tusenvis av kunder en fordel i sitt marked. 

For oss handler det om å se helheten i hva kunden ønsker å oppnå. Da gjelder det å ta valg basert på både eget IT-miljø og bedriftens forretningsmål. Denne helheten ser våre konsulenter!

Qualified Multitenant Hoster

Visolit is a Qualified Multitenant Hoster (QMTH) authorized by Microsoft to host your Windows virtual machines via Microsoft Cloud Agreement subscription or Enterprise Agreement/MPSA on dedicated or multitenant hardware. In addition, we are also authorized to host Office 365 ProPlus (including E3 and E5), Project Online Professional, and Visio Pro for Office 365 subscriptions using shared computer activation (SCA) technology.

Read more
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg å finne riktig kombinasjon av skyløsninger basert på dine forretningsmål.