Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Intelligent Cloud

IT-infrastruktur

Med rom for å være innovativ og effektiv.

Kompleks infrastruktur krever en solid kompetanse

Komplekse og viktige driftsmiljøer krever rett kompetanse når det kommer til sikker drift. Dagens IT-løsninger basert på moderne IT-infrastruktur er ressurskrevende og stiller høye krav til IT-avdelingen. Uavhengig av størrelse på bedriften er oppetid alfa omega for drift. Vår ekspertise på kombinasjoner av skytjenester, sentralisert drift og lokal drift gir din bedrift de beste forutsetninger for å lykkes med eget IT-miljø.

Vårt motto er at uansett utfordring, skal kundene vite at
Visolit er en partner å stole på. 

Every challenge needs a partner.

IT-infrastruktur vokser til tross for skyen

IT-infrastruktur er mye mer enn klientdrift og print. Bedrifter vil til skyen, men mange vil i lang tid fremover ha behov for å kombinere skytjenester og eksisterende løsninger.

IT-infrastruktur vokser til tross for det rasktvoksende og ekspansive offentlig sky-markedet, viser analyser fra Synergy Research Group. Utviklingen gir økt behov for rådgivning, og vi gir deg trygghet med ekspertise på områdene sikkerhet, infrastruktur og lokal drift.

Vår kompetanse og sertifisering er din trygghet!

Visolits fagmiljøer på skyløsninger og sentralisert drift av infrastruktur, gjør at kunder kan utnytte den beste kombinasjonen av skytjenester, sentralt driftede løsninger og kundens egen lokale plattform.

Alle komponenter i kundens infrastruktur, med tilhørende sikkerhetsvurderinger rundt oppetid og tilgjengelighet, er fokusområder. Våre eksperter hjelper med risikoanalyser og vi leverer brannmur tilpasset kundens behov. Våre konsulenter er sertifiserte løsningsarkitekter som setter opp løsninger som passer din bedrift. Vi har lang erfaring og gode referanser fra større prosjektgjennomføringer og gjennom å skape gode resultater for kunden.

Vi leverer:

  • Risikoanalyser
  • Tjenester knyttet til server, lagring, sikkerhet, virtualisering og nettverk.
  • Prosjektledelse, løsningsdesign, implementering og drift.
  • Produkter (hardware) (Lenke til hardware)/webshop?
  • Trådløst og kablet nettverk tilpasset bedriftens behov
  • Oppgraderinger, utrulling, flytting eller daglig drift.

 Vi kan også levere til små kunder gjennom vårt driftsselskap DD24, med driftsstøtte og driftsavtaler med ulike ansvarsnivåer.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat