Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Intelligent Cloud

Private Cloud

Velprøvde tjenester som enkelt skaleres
opp eller ned ut fra dine behov
- levert fra våre lokale datasentere.

Cash is king! Eller kapasitet og fleksibilitet er konge!

En enklere IT-hverdag går aldri av moten. Sikker lagring av data. Alltid kapasitet og alltid oppdaterte programmer. Dette er hard valuta for alle som er ansvarlig for drift og lagring.

Siden før skyen i det hele tatt var et begrep har vi utviklet og levert tjenester som sørger for sikker drift av dine data, programmer og enheter. En velprøvd og velfungerende tjenestemeny du kan plukke fra for å sette opp en bekymringsløs IT-hverdag. Tryggere og enklere for dine medarbeidere. Mer fokus og mer verdi til dine kunder.

Every challenge needs a partner.

Vår kompetanse og sertifisering er din trygghet!

Våre seniorkonsulenter er høyt sertifisert innenfor Microsoft, Oracle, vmWare, Citrix og sikkerhet. Samtidig er de svært dedikerte til utvikling av både egen og andres kompetanse. De brenner for å teste det nyeste av det nye og sette sammen miljøer som optimaliserer din IT-hverdag.

Med Visolit som partner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert IT som en tjeneste siden før sky i det hele tatt ble et begrep. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag sikrer tusenvis av kunder en fordel i sitt marked. 

For oss handler det om å se helheten i hva kunden ønsker å oppnå. Da gjelder det å ta valg basert på både eget IT-miljø og bedriftens forretningsmål. Denne helheten ser våre konsulenter!

 

 

For våre kunder er teknologi en konkurransekraft

Selskaper som mestrer å kombinere god forretningsforståelse med IT-kompetanse, samtidig som de evner å være innovative på vegne av egen virksomhet, vinner kundene. 

Les mer om våre kunder
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.