Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Intelligent Cloud

Microsoft Azure

Markedets ledende plattform for skytjenester fra norske datasentre

Visolit gir deg en trygg skyreise 

Azure er en åpen og fleksibel skytjenesteplattform som enkelt kan interegeres i ditt eksisterende IT-miljø. Microsofts sky-og plattformtjenester finnes i Microsofts datasenter som er plassert på flere ulike lokasjoner rundt om i verden, og fra og med 19.nov. 2019 vil Microsoft Azure være tilgjengelig for alle norske kunder i Microsoft sine datasentre i Norge.

Med Azure får du kjapp tilgang til virtuelle servere, lagring og andre komponenter som brukes for å bygge en komplett IT-løsning.

I løpet av det kommende året vil datasenterregionene ekspandere med blant annet Office 365, Dynamics 365 og Microsoft Power Platform – på denne måten blir neste generasjons forretningsprogrammer og -verktøy tilgjengelig for deg som kunder gjennom Microsoft-skyen.

Les: Microsoft bygger datasentre i Norge: En god match med Visolits strategi 

Ved å leie infrastruktur- og plattformtjenester fra Azure vil en raskt få tilgang til virtuelle servere, lagring og andre komponenter som kan benyttes for å bygge en komplett IT-løsning. Tjenestene er tilgjengelig på noen få minutter, og en faktureres bare for de ressurser som en bruker. Dette blir derfor svært fleksibelt, samtidig som det gir muligheter for å etablere tjenester på ulike steder i verden dersom en f.eks. har brukere i ulike verdensdeler.

Norsk Heiskontroll velger Skyløsning basert på Azure.

Hva vi kan gjøre for deg

Gratis kartlegging

Er du i tvil om det kan lønne seg å ta i bruk Public Cloud? Ta kontakt så gjør vi en gratis analyse av ditt behov for skytjenester.