Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Public Cloud

Trygghet, kompetanse & kontroll

Visolit´s Public Cloud gir deg gjennom Azure trygghet, fleksibilitet og ikke minst forutsigbare kostnader.

Trygghet

Visolit er ett av Norges største IT selskaper med over 1200 ansatte, årlig omsetning på over 2,5 milliarder NOK i 2018 MNOK og en solid egenkapital.

Visolit har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på.

Kompetanse

Visolit er Microsoft Gold Cloud Platform partner med dyktige medarbeidere som er sertifisert på Microsofts løsninger.

Public Cloud er i kontinuerlig utvikling og endringer skjer fort i IT bransjen. Derfor driver Visolit løpende kompetanseheving av våre medarbeidere for å møte kravene til morgendagens IT løsninger.

 

Kontroll

Som kunde på våre skyløsninger gir vi deg tilgang til vår portalløsning der du kan monitorere forbruk, utgifter, programvarelisenser, m.m.

Du har med andre ord full kontroll over ditt driftsmiljø i skyen.

Microsoft Gold Partner

Visolit er sertifisert Microsoft Gold Cloud Platform partner og jobber tett sammen med Microsoft i leveranse av skytjenester.

Rådgivning:
Få hjelp av våre kunnskapsrike rådgivere om fordelene med å flytte til Skyen.

Teknisk støtte:
Våre sertifiserte teknikere sørger for en sømløs og rask migrering til Azure.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Visolit er ett av Norges største IT selskaper og en av landets største aktører på leveranse av skyløsninger og Public Cloud.