Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Intelligent Cloud

Cyber Security

Vi hjelper deg å håndtere et trusselbilde i stadig endring

Organisasjoner i både privat og offentlig sektor står i dag ovenfor et mangfold av kriminelle aktører. Disse har som mål å skaffe til veie omsettelige verdier og informasjon, samt hindre daglig drift gjennom utpressing ved bruk av krypteringsvirus og andre inngrep som stanser «produksjon».

Forskjellen fra tidligere er at de kriminelle aktørene blir i et stadig økende tempo i besittelse av kapasiteter og kunnskap som en gang var forbeholdt statlige aktører. Dette inkluderer betydelige kapasiteter innenfor datanettverksangrep, avlytning og mye mer.

For å kunne håndtere disse truslene har Visolit etablert en Cyber Security-avdeling som har kun et formål: Å beskytte våre kunders verdier.

Dette gjør vi gjennom kontinuerlig overvåkning av infrastruktur, hendelseshåndtering, samt innhenting og analyse av kriminelle miljøer sine kapasiteter og operasjonsmønster.

Vi er dine øyne inn i en digital verden hvor ikke alle har like gode hensikter.

Les: Visolits gode råd om sikkerhet.

For våre kunder er teknologi en konkurransekraft

Selskaper som greier å kombinere god forretningsforståelse med IT-kompetanse, samtidig som de evner å være innovative på vegne av egen virksomhet, vinner kundene. 

Les mer om våre kunder
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi hjelper deg å håndtere et trusselbilde i stadig endring.