Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Intelligent Cloud

Cyber Security

Vi hjelper deg å håndtere et trusselbilde i stadig endring

Organisasjoner i både privat og offentlig sektor står i dag ovenfor et mangfold av kriminelle aktører. Disse har som mål å skaffe til veie omsettelige verdier og informasjon, samt hindre daglig drift gjennom utpressing ved bruk av krypteringsvirus og andre inngrep som stanser «produksjon».

Forskjellen fra tidligere er at de kriminelle aktørene blir i et stadig økende tempo i besittelse av kapasiteter og kunnskap som en gang var forbeholdt statlige aktører. Dette inkluderer betydelige kapasiteter innenfor datanettverksangrep, avlytning og mye mer.

For å kunne håndtere disse truslene har Visolit etablert en Cyber Security-avdeling som har kun et formål: Å beskytte våre kunders verdier.
Dette gjør vi gjennom kontinuerlig overvåkning av infrastruktur, hendelseshåndtering, samt innhenting og analyse av kriminelle miljøer sine kapasiteter og operasjonsmønster.

Vi er dine øyne inn i en digital verden hvor ikke alle har like gode hensikter.

For våre kunder er teknologi en konkurransekraft

Selskaper som greier å kombinere god forretningsforståelse med IT-kompetanse, samtidig som de evner å være innovative på vegne av egen virksomhet, vinner kundene. 

Les mer om våre kunder
“Èn av NMS' hovedutfordringer, er at vi opererer i områder som ikke alltid er like godt utbygget. Med omfattende misjonsarbeid i Europa, Asia og Afrika, trenger vi tilgang til stabile nettverksløsninger slik at stasjoner og medarbeidere kan ha kontakt, og dele viktig informasjon med hverandre. For oss er blant annet tilgangen til elektroniske arkiver ”mission critical”. Derfor har vi stort fokus på å ha så mye som mulig av det vi trenger tilgjengelig via nettskyen.” – Sigurd Egeland, Kommunikasjonssjef i Det Norske Misjonsselskap (NMS).
Les hele kundehistorien
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.