Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Kom og jobb med oss!

Bli en del av laget


Every challenge
needs a partner
.

 

Det handler om mennesker

Det er ikke teknologien i seg selv som skaper verdi. Det er menneskene det handler om. Både for oss i Visolit og for våre kunder. Derfor jobber vi hardt for å være en kunnskapspartner i alle ledd. Som ansatt hos oss er din kompetanse den viktigste faktoren for å lykkes med dette. Utvikling av din kompetanse er synonymt med utviklingen av oss som selskap. Når du jobber hos oss, vil du få mulighet til å utvikle deg. Både gjennom erfaringen du får ved å jobbe i team med dyktige kollegaer, og gjennom kurs og sertifiseringer.

Våre medarbeidere
sin kompetanse og
utvikling
er vår
viktigste ressurs


Hege Støre, Adm. Dir. Visolit  

Kompetanseløftet

Din faglige utvikling, så vel som personlig, er grunnlaget for at vi lykkes og sammen kan strekke oss mot nye mål. Vi håper du motiveres av både egen utvikling og felles måloppnåelse!

Alltid sky

I Visolit har vi skyløsninger i ryggraden og elsker å finne løsninger som gjør kundene fornøyde.  Med den sterke veksten i skytjenester generelt, vet vi at fremtiden vil være full av muligheter for ansatte som vil være med på reisen.

Fleksibilitet

Vi tror du presterer best når du har balanse i hverdagen og praktiserer både fleksibel arbeidstid og -sted. Det skulle bare mangle i vår tid. Vi tror også det er derfor vi har fornøyde ansatte som tar ansvar for sine oppgaver og bretter opp ermene når det trengs.

Spennende kunder

Vi lover at vi har kunder som vil like mye som oss! Hos oss får du delta i utviklende prosjekter for kunder som gjør en forskjell. IT er ikke lengre en støttefunksjon, men en strategisk del av virksomheten. Det kan vi love deg at er gøy å være med på!

Bærekraft

Visolit jobber med å gjøre bærekraft til en del av vår strategi, kultur og daglige virksomhet. Det er et ansvar vi setter høyt og finner mye mening i. Som ansatt hos oss vil du merke dette i arbeidshverdagen og selv være en aktiv bidragsyter.

Visolit United

Vi setter det sosiale høyt og ser alltid etter en anledning for å samles! Fra faste quiz-kvelder til større eventer og alt i mellom! Visolit United er det sosiale limet i vår arbeidshverdag. Er du sportslig anlagt har vi også mange idretter representert hos oss.

Våre verdier

Embrace knowledge.    Achieve together.    Empower change.

I Visolit blir du en del av en sterk kultur, der vi sammen jobber for å styrke kunnskap og løfte sammen. Det gjør vi fordi vi tror det å få til ting sammen er den beste måten å få til endring på. Både hos oss selv, i fellesskap på jobb, og for våre kunder. 

Ledige stillinger hos Visolit

Er du nysgjerrig på Visolit? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad.

Hvordan jobber vi med kompetanse i praksis?

KAM Line Berentsen, og Cloud Architect, Steffan Hafnor Røstvig, forteller om hvordan muligheten til å ta sertifiseringer gjør dem til bedre rådgivere for Visolits kunder.

Om Visolit

Visolit er et raskt voksende konsern med solid geografisk tilstedeværelse i Norden, og en god posisjon som partner for skyreiser og transformasjon i det nordiske markedet.

Nysgjerrig på Visolit?

Visolit Norge består av rundt 700 engasjerte medarbeidere med høy kompetanse innen Cloud teknologi, fra rådgivning, arkitektur og implementering til forvaltning, optimalisering og support.

Vår visjon er å være et ledende kunnskapssenter på Cloud i Norden.