Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Jobb med oss 

Bli med på vinnerlaget!

Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. 

Embrace knowledge
, Achieve together og Empower Change er våre kjerneverdier. Verdiene er viktige for oss. Skal vi lykkes må vi dra i samme retning. 

Like muligheter for alle

Visolit gir like muligheter til alle og tar alle ansettelsesbeslutninger basert på forretningsbehov, jobbkrav og individuelle kvalifikasjoner, uten hensyn til rase, farge, religion, kjønn, sivilstand, nasjonal opprinnelse, alder eller funksjonshemning. Vi tolererer ikke diskriminering eller trakassering basert på noen av disse egenskapene. Vi forplikter oss til å skape et inkluderende miljø for alle ansatte.

Vi tilbyr

  • Spennende kunder og utfordringer
  • Et selskap med sterk vekst og store ambisjoner
  • Et uformelt fagmiljø med høyaktuell teknologi
  • Faglig utvikling med kontinuerlig læring, kursing og sertifiseringer
  • Mulighet til å bygge spisskompetanse innen ditt fagfelt  
  • Et godt arbeidsmiljø.
  • Gode ansattordninger
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Innovative og revolusjonerende
Visolit er en IT-partner som siden starten i 1997 har vært en del av en innovativ og revolusjonerende tid da digitalisering har snudd alle forretningsmodeller på hodet. Vår idé om å skulle håndtere bedrifters IT-drift via nettet var for de fleste nær science fiction på den tiden.
Våre verdier og visjoner

Kulturreise

De siste årene har vi hatt workshops med alle ansatte, om etterlevelse av våre nye verdier «Embrace knowledge», «Achieve together» og «Empower Change». Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Verdiene er viktige for oss -og vi vet at skal vi bli best på kunde, må vi alle dra i samme retning.
Nysgjerrig på Visolit?
Kontakt oss for en prat om mulighetene.
Kontakt oss