Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Velkommen

SAMARBEIDSAVTALE MELLOM KNIF OG VISOLIT

IT-drift for Knif-medlemmene

Visolit (tidligere TeleComputing) jobber med noen av de største organisasjonene i Norden, med både betalende og frivillige medlemmer. 

devices2Gjennom samarbeidsavtalen kan du samle alle dine IT-tjenester hos en leverandør - til faste månedlige priser inkludert all drift. Opplev fordeler som sparte kostnader,  redusert administrasjon og konstant tilgang til innovative tjenester som sikrer en mer effektiv jobbhverdag.

Visolit tilbyr medlemsorganisasjonene: 

  • Vederlagsfri kartlegging av IT-løsninger og behov
  • Bransjeerfaring og nærhet til Microsoft som optimaliserer pris
  • Prisgaranti
  • Kombinasjon av ny teknologi og tradisjonelle løsninger
  • Markedsledende produkter for samhandling og ny arbeidsflate for ansatte
  • Brukerstyrt tilnærming
  • Mulighet for 24/7 support

 

Rammeavtale med Knif-Innkjøp

Organisasjoner er avhengige av en solid kommunikasjons-plattform. Alle medlemmene skal ha lik tilgang til de samme verktøyene og ressursene, og samarbeid skal skje sømløst og effektivt. 

KNIF (Kristen-Norges interessefellesskap) er en forening bestående av nærmere 4500 medlemmer fra hele Kristen-Norge. Mange av medlemmene i KNIF har etterspurt en avtale innen IT-drift, og vi er glade for at Knif Innkjøp valgte Visolit.

Gjennom denne avtalen får KNIFs medlemmer tilgang til moderne og fremtidsrettede skyløsninger. Avtalen tilbyr gunstige vilkår med riktige priser, samt tilgang til gode IT-løsninger som vil passe Kristen-Norge og den enkelte virksomhet godt.

Les kundenes egne historier:

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.