Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Man-4
VIS_Foundation-blue
Visolit Foundation Kontinuitet og sikkerhet

Hvordan sikrer du digitale verdier og kritiske systemer?

Over tid har digitaliseringen ført til en betydelig økning i antall trusselaktører og angrep. Reduser eksponeringen for sikkerhetstrusler, og sikre at forretningen er operativ – også ved forstyrrelser.

Ende-til-ende sikkerhetstjenester

Hendelser som truer kontinuerlig drift av forretningen kan oppstå av ulike årsaker, som tekniske svakheter, kriminelle handlinger eller naturkatastrofer. Sikkerhetstruslene innebærer operasjonell risiko og kan også skade virksomhetens omdømme.

Beskytt virksomheten din med en målrettet og effektiv løsning som holder forretningen i gang – selv når det uventede skjer.

Alltid operativ
Alltid tilgjengelig

Sørg for at forretningen til enhver tid er operativ med tilgang til alle virksomhetskritiske data og tjenester. 

Godt forberedt
Gjenopprett data raskt
Ivareta omdømme og kundens tillit ved å forhindre tap av data  og sikre rask gjenoppretting av data ved eventuelle hendelser.
Høy beskyttelse
Beskytt forretningen
Overvåk og forebygg både interne og eksterne trusler, inkludert skadelig programvare, ransomware, og annen cyberkriminalitet.

Beskytt virksomhetskritiske verdier

Fra filer og arbeidsstasjoner til servere – Visolit hjelper deg å beskytte virksomheten fra stadig nye trusler.

Våre fleksible tjenester gir deg kontinuerlige anbefalinger om tiltak som kan beskytte mot stadig endrede trusler, og kan overvåke og administrere sikkerheten knyttet til dine applikasjoner, data og infrastruktur.

Replikert IT-arkitektur

For å sikre at virksomhetskritiske tjenester er operative, kan servere og lagring replikeres på tvers av geografiske steder.

Rask gjenoppretting

Våre avanserte løsninger for gjenoppretting sikrer at tjenestene raskt er operative igjen dersom det inntreffer en hendelse. 

Beskyttelse mot eksterne trusler

Avdekk innbrudd eller mulig tap av data før informasjonen forlater nettverket ditt, og ta i bruk moderne brannmurtjenester for å beskytte mot eksterne trusler.
Sphere

Relevant innhold

Cyber Security

Visolit overvåker kontinuerlig infrastruktur og hendelser, i tillegg til å innhente og analysere kriminelle miljøers kapasiteter og operasjonsmønstre.

Hvordan kan du vite at virksomhetens data er trygge i skyen?
Slik ivaretar Visolit din sikkerhet når hele forretningen er i skyen
Sikre deg mot IT-angrep

Se vårt webinar om hvilke angrepsmetoder som øker mest, og hvilke tiltak alle virksomheter bør innføre for å beskytte seg. 

Relaterte tjenester

Gjennom Visolit's standardiserte tjeneste katalog får du tilgang til skalerbare, ende-til-ende driftstjenester som guider deg trygt på skyreisen - skreddersydd til ditt behov.
VIS_Assess-and-plan-black
Datacenter Services
VIS_Home-3
Operational Services
VIS_Build-and-implement-black
Network Services
VIS_Approach-2
Cloud Management

Sikre forretningen med en trygg infrastruktur

Vi synliggjør raskt verdien for virksomheten, og starter alltid med å kartlegge potensielle utfordringer og muligheter.
Kartlegge og planlegge
Steg 1:

Kartlegge og planlegge

Analyse av nåværende tjenester for lagring, backup og disaster recovery, inkludert vurdering av dine endepunkter for sikkerhet med en anbefalt forbedringsplan.

 

 

Etablere og implementere
Steg 2:

Forbedre og implementere

Oppsett og implementering av tiltak for kontinuerlig backup, håndtering av trusselbildet og nettverksoppsett.

 

 

Administrer og forbedre
Steg 3:

Administrere og optimalisere

Testing, overvåking og rapportering av sikkerhets tilstanden på din infrastruktur, samt tilgang til et Disaster Recovery respons team og support tjenester.

 

 

Les hva våre kunder forteller

 • "Det har skjedd mye, og skal du bruke skytjenester må man tenke enda mer på sikkerhet fordi man er mer eksponert, men du er også mer eksponert «by default» fordi de som prøver å angripe deg blir flere og mer sofistikerte."Hans Magnus Wold, IT-sjef i Con-Form.
  Les hele historien
 • "Nylige hendelser viser at datakriminalitet er et stort samfunnsproblem. For mange av bedriftene var derfor sikkerhetsaspektet en viktig faktor da de valgte Nelfosky." Gjermund Hovde, markedssjef i Nelfo
  Les hele historien
 • " Vi valgte å fornye med Visolit fordi vi har høye krav til sikkerhet og gode nettverksløsninger, som er viktig for at vi skal kunne videreutvikle oss som rederi." Marianne Gade Gørbitz, Chief Information Officer i Color Line
  Les hele historien
 • "Visolits skalerbare plattform, kombinert med en IT-arkitektur preget av en datadrevet tilnærming gjør det mulig for oss å ha en mobil samarbeidskultur. Samarbeidet forutsetter god informasjonssikkerhet og respekt for brukernes personlige integritet", Oskar Hägglund, IT-sjef i Attendo.
  Les hele historien

Trusler mot virksomheten endrer seg kontinuerlig. Finn ut hvordan du kan forberede deg på det uforutsette.