Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Kontinuitet og sikkerhet

Security

Vi ligger alltid et skritt foran din
neste sikkerhetsutfordring

Vi tar ansvar for at sikkerhet er en naturlig del av alle våre løsninger

Det som var trygt i går er langt fra trygt nok i dag. På den ene siden må vi forholde oss til stadig nye løsninger som påvirker vår arbeidshverdag. På den andre siden har vi et trusselbilde i kontinuerlig endring med aktører som ser økonomisk vinning i dine data. For å unngå hendelser må sikkerhet settes i system og alltid være en del av agendaen. 

Vi er en trygg sikkerhetspartner for kunder som ikke har denne kapasiteten selv eller trenger rådgivning på veien. Vi kan enkelt tilpasse løsningen til din bedrift, og vårt sterke kompetansemiljø gir deg kostnadseffektiv sikkerhetsstyring.

Faktisk behøver du ikke bekymre deg for sikkerhet i det hele tatt – når du jobber med oss, gjør vi det for deg. Uansett utfordring skal du vite at Visolit er en partner å stole på. 


Every challenge needs a partner.

Vår kompetanse og sertifisering er din trygghet!

Våre seniorkonsulenter er høyt sertifisert innenfor Microsoft, Oracle, vmWare, Citrix og sikkerhet. Samtidig er de svært dedikerte til utvikling av både egen og andres kompetanse. De elsker å teste det nyeste av det nye og sette sammen miljøer som optimaliserer din IT-hverdag.

Med Visolit som partner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert IT som en tjeneste siden før sky i det hele tatt ble et begrep. Vi har en velprøvd katalog av tjenester som hver dag sikrer tusenvis av kunder en fordel i sitt marked. 

For oss handler det om å se helheten i hva kunden ønsker å oppnå. Da gjelder det å ta valg basert på både eget IT-miljø og bedriftens forretningsmål. Denne helheten ser våre konsulenter!

Sikrer liv og helse

Da Carlanderska sykehus i Göteborg skulle finne en leverandør og et system som tilfredsstiller de strenge lovkravene rundt pasientopplysninger, falt valget på Visolit: "Pasientopplysninger er så sensitivt at vi må ha et IT-system som garanterer sikkerhet. Ingenting er viktigere for oss", forklarer Wictor Winsnes.

Les mer
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg å håndtere et trusselbilde i stadig endring.