Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Coor

Coor fornyer den aktivitetsbaserte arbeidsplassen med IoT

Internet of Things, maskinlæring, kognitive tjenester og kunstig intelligens (AI) forandrer ikke bare måten vi jobber og skaffer oss innsikt på – det forandrer også det fysiske kontoret til aktivitetsbaserte “digital-first” arbeidsplasser.

Coor, en ledende leverandør av Facility Management Services i Norden, vet det allerede. Hvorfor? Fordi moderne teknologi hjelper dem med å tilby smarte løsninger til sine kunder, samt strømlinjeforme og forandre sin egen måte å jobbe på, støtte sine kunder – og utvikle sin virksomhet.

En digital transformasjon du kan følge i sanntid

Coor gjør mange av sine forretningsbeslutninger basert på sensorteknologi. En av løsningene de tilbyr til sine kunder, er også implementert på deres hovedkontor i Stockholm, Sverige – og gir dem verdifull informasjon om klima, energi, arbeidsstasjoner, tilgjengelige konferanserom og mye mer. Alle bygget på Microsoft Azure, og styrket av digitale tjenester som Power BI og Bing Cognitive Services.

“Den økende bruken av AI og kognitive tjenester vil hjelpe oss med å bygge digitale opplevelser på en måte som vi ikke har kunnet gjøre tidligere.” – Mario Ingemann: IT Service Manager i Group IT Coor.

“Den økende bruken av AI og kognitive tjenester vil hjelpe oss med å bygge digitale opplevelser på en måte som vi ikke har kunnet gjøre tidligere.” – Mario Ingemann: IT Service Manager i Group IT Coor
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.