Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
EL-PROFFEN

Kobler opp - er alltid påkoblet

Når EL-PROFFENs elektrikere har vært på jobb, skal alt virke når kunden slår på bryteren. Det samme kravet stiller Norges største elektrikerkjede til sin IT-leverandør. 

Avd.Arendal-519486-edited.png

PÅ NETT: Martin Tan og Ole Åkre i Visolit samarbeider godt med Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN.

Systemet må fungere når vi trykker på knappen. Oppetid er nøkkelordet for oss, sier markedsansvarlig i EL-PROFFEN, Trond Salvesen. Med 4000 elektrikere på jobb hver eneste dag rundt om i Norge, er landets største elektrikerkjede prisgitt at datasystemene virker som de skal. Materiellspesifikasjoner, ordrebehandling, arbeidsinstrukser og riktige byggetegninger er bare noe av det som daglig håndteres gjennom IT-systemet 
Visolit drifter for EL-PROFFEN.

Stadig flere bedrifter og organisasjoner tar konsekvensen av at det er kostbart og ineffektivt å selv drifte egne IT-systemer. I kombinasjon med at IT er blitt forretningskritisk i nesten alle bransjer, faller valget ofte på å bruke en spesialist i stedet. Akkurat som EL-PROFFEN har gjort. – For å si det enkelt, EL-PROFFENs krav er at de skal ha sikker IT-drift uten ”hassle”.

Når elektrikerne er ute på farten, skal de enkelt ha tilgang på viktig informasjon og mulighet for å legge inn ordre via mobiltelefon eller nettbrett. For å håndtere dette har de tilgang på fagapplikasjoner som eksempelvis SpeedyCraft. Det er en komplett håndholdt løsning for mobil håndtering av arbeids- og serviceordre, forklarer Martin Tan i Visolit. EL-PROFFEN startet som et markedskonsept i 1995, og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere. Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet. I dag teller selskapet 176 medlemsbedrifter og mer enn 4000 årsverk. 

Årlig forhandler EL-PROFFEN felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

– Da vi inngikk avtale om ekstern IT-drift, var det viktig for oss å samarbeide med en aktør som hadde løsninger tilpasset vårt spesielle behov og som ikke var altfor stor. I tillegg spilte pris en viktig rolle. Alt dette har vi fått gjennom samarbeidet med Visolit, forklarer Salvesen i EL-PROFFEN – som også roser samarbeidet når det gjelder å få på plass nye IT-løsninger i systemet.

– Når man oppdager nye behov og trenger oppdaterte løsninger, er det er jo alltid sånn at man ønsker dette ble fikset ”over natta”. I realiteten er det jo ikke sånn det foregår, men når vi sammenlikner oss med konkurrentene våre, er det ingen tvil om at EL-PROFFEN ofte er tidlig ute med å få tilgang på de nyeste funksjonene.

"Da vi inngikk avtale om ekstern IT-drift, var det viktig for oss å samarbeide med en aktør som hadde løsninger tilpasset vårt spesielle behov og som ikke var altfor stor. I tillegg spilte pris en viktig rolle. Alt dette har vi fått gjennom samarbeidet med Visolit." - Markedsansvarlig Trond Salvesen i EL-PROFFEN
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.