Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Halden og Aremark kommune

Halden og Aremark kommune velger Visolit

2 200 IT-brukere i Halden kommune og Aremark Kommune får en mer effektiv IT-hverdag. Østfoldkommunene har signert kontrakt med Visolit om tjenesteutsetting av IKT-driftstjenestene.

Avtalen innebærer etablering og forvaltning av en hybrid tjenesteplattform som understøtter kommunenes digitaliseringsinitiativer.

Halden – og Aremark kommune har tilsammen i overkant av 30 000 innbyggere, og ligger i Østfold nær svenskegrensen med under 1,5 times reisevei til Oslo. Halden kommune har rundt 2250 medarbeidere fordelt på 100 lokasjoner, og Aremark har rundt 100 ansatte fordelt på 9 lokasjoner.

Avtalen omfatter IT-driftsløsning for begge kommunene, med Halden kommune som vertskommune. Kontraktene ble signert 04. juli 2016 og har en avtaleverdi på 50 MNOK.

Både prosjektleder for anskaffelsen Øyvind Stokseth og IT-sjef May-Britt Jonassen i Halden kommune forteller at de ser frem til å få Visolit som driftsleverandør og at firmaet har gjort et meget godt inntrykk så langt i prosessen.

Fagapplikasjoner og databaser etableres i Visolits datasenter med moderne infrastruktur som ivaretar høy tilgjengelighet og katastrofeberedskap. IT-tjenestene integreres med Office 365 og andre skytjenester som en hybrid tjenesteplattform.

Anne-Grethe Wåsjø i Visolit er ydmyk over tilliten som følger de nye driftskontraktene: «Det har vært spennende å bli kjent med Halden og Aremark kommune, og vi gleder oss stort til det videre samarbeidet. Visolit vokser innenfor offentlig forvaltning med flere nye driftskontrakter de siste årene. Det viser at vi har solid kompetanse innen sentrale retningslinjer for IKT i kommunesektoren» sier Wåsjø.


«Vi føler oss trygge på at vi skal gjøre IT-hverdagen til Halden og Aremark smartere, bedre og raskere som en proaktiv og verdiøkende tjenesteleverandør» avslutter Wåsjø.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.