Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
KNIF Innkjøp

IT-driftavtalen gir store fordeler for KNIF-medlemmene

Visolit har vist stor evne til å sette seg inn i kundens behov og flere KNIF-medlemmer har tatt i bruk innkjøpsavtalen med dem. 

Forhandlingssjef i KNIF Innkjøp, Kåre Hegle, forteller at fem leverandører var med i prosessen. 

– Vi foretok en grundig vurdering og var nøytrale frem til vi valgte samarbeidspartner. Vi la vekt på en del kritiske spørsmål som var viktige for en totalavtale. Det gikk på kompetanse, pris og vilkår, evne og vilje til å satse på vårt marked og ikke minst evne til å forstå KNIF-markedet.

I tillegg ønsket vi fleksibilitet i produktene og vilje til å engasjere seg i rådgivende salg. Dette la vi på en systematisk måte inn i matriser i vurderingen av ulike kandidater, og vektet dette. Gjennom denne prosessen kom Visolit klart best ut, og valget ble til slutt relativt enkelt, forteller Hegle. Selve prosessen pågikk over en seks måneder lang periode og involverte medarbeidere internt og it-ansvarlige hos flere av våre største samarbeidspartnere i deler av prosessen.

Vi var opptatt av at avtalen skulle sikre våre medlemmer gode produkter og tjenester til konkurransedyktige priser. Priselementet var derfor vesentlig, og Visolit er konkurransedyktige på prismodeller, poengterer Hegle. 

Et annet viktig element som talte til Visolit fordel, var at vi så at de hadde gode forutsetninger for å levere til både store og små KNIF-enheter. Visolit har en organisasjon og en leveringsevne som både kunne tilfredsstille organisasjoner med flere tusen ansatte og helt ned til en mindre KNIF-enhet med kun ti ansatte.

Visolit leverer også tjenester som er fleksible og som kan ta utgangspunkt i organisasjonens nåværende situasjon og behov. I modellen fra Visolit kan kunden i større grad ta prosessen med IT-tjenester trinnvis, forklarer Hegle.

De beste innkjøpsavtalene er de avtalene vi har med samarbeidspartnere som er sultne og som forstår vårt marked. Visolit viste stor evne til å sette seg inn i kundens behov, og komme med løsninger. Dette er en styrke hos Visolit, sier Hegle.

Vi anbefaler våre medlemsorganisasjoner å bruke samarbeidsavtalen med Visolit. Vi har gjennom en grundig prosess funnet en IT-leverandør som favner bredt, har stor forståelse for kundene, og som samtidig har gode priser, avslutter Hegle. 

"Vi foretok en grundig vurdering og var nøytrale frem til vi valgte samarbeidspartner. Vi la vekt på en del kritiske spørsmål som var viktige for en totalavtale. Det gikk på kompetanse, pris og vilkår, evne og vilje til å satse på vårt marked og ikke minst evne til å forstå KNIF-markedet." - Forhandlingssjef i KNIF Innkjøp, Kåre Hegle.
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.